Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • cream tea
  • fit for a queen
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

Ciaté Heritage & Colour Smash

Een van mijn favoriete nagellakmerken is toch wel Ciaté, met haar schattige flesjes en mooie kleuren. Voor dit najaar hebben ze de Heritage collectie uitgebracht, én crackle nagellak! Een beetje spuit elf, maar het blijft leuk.

Er zit nog een kleur in de Heritage collectie, maar die heb ik helaas niet en heb ik dus ook niet kunnen swatchen. De drie kleuren met de zwarte dop zijn van de Heritage najaarslijn, en het flesje met de witte dop is de Colour Smash! Colour Smash is er in zilver, zwart en wit.


Dit is Regatta. Een blauwe kleur met prachtige zilveren shimmer. Hij droogt mat op, maar op de foto draag ik er een laagje INM Out The Door Topcoat over heen want dat vind ik toch mooier. De lak dekt perfect in twee laagjes en ik vind hem erg mooi! Je kan hem in actie zien in deze video.

Dan de zwarte Colour Smash! Het is een erg mooie crackle nagellak die mooi scheurt en breekt en mat opdroogt. Wat ik altijd zo fijn vind aan crackle is dat het zo lekker snel droogt en niet lang hoeft te wachten. Ik kan toch echt geen genoeg krijgen van deze soort nagellak en draag het nog vaak zat! Zeker na een dag, als ik mijn kleur al een beetje zat ben, gooi ik er wat crackle over heen. Vooral over glitter vind ik het geweldig. Glanzende  topcoat er over en het ziet er geweldig uit.

Dit is Fit For A Queen, een zilveren lak. Ik ben er niet helemaal over uit wat ik hier nu van vind… Aan de ene kant vind ik de kleur geweldig, aan de andere kant juist weer een beetje tacky. Hmmm. Jij mag kiezen.

En als laatste Tweed and Tails, een legergroene creamy kleur. Apart en erg mooi! Een warme, ‘gezellige’ kleur – voor zover een nagellakkleur gezellig kan zijn! Ik zit nu te wachten op de dag dat Ciaté met geweldige glitterlakken komt, want ik ben zo dol op glitter!

De andere kleur in de collectie is Cream Tea, een nude kleur met een fijne shimmer, net als in Regatta. Ik vind de collectie erg leuk, een beetje safe, maar wel mooie kleuren die goed bij het najaar passen. En de kwaliteit is – net als alle andere Ciaté lakken – geweldig. Dekken snel, lakken fijn en blijven lang zitten. Je kan de lakken kopen in mijn eigen shop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.