Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty queen
  • ciaté
  • ciatee
  • fade to greige
Een MissLipgloss artikel

Ciaté Christmas Paint Pots

Nog meer kerstproducten! Nagellakmerk Ciaté heeft voor kerst twee nieuwe nagellakken uitgebracht, die ik helemaal geweldig vind voor dit najaar. Het gaat om de kleuren Twilight en Fade to Greige en een van de twee is weer heerlijk geinspireerd op Chanel Paradoxal… Lees verder voor een review, info en swatches.

Links Fade to Greige, rechts Twilight

Eerst Fade to Greige, deze kleur lijkt heel erg op Paradoxal van Chanel, maar dan zonder de paarse glittertjes. Ook is de kleur net iets lichter maar komt wel heel erg dicht in de buurt. Een prachtige paars-grijze kleur die ik heel erg mooi vind. In de lak zitten geen glittertjes of glansjes, het is een creamy lak. Ik ben gek op Fade to Greige!

De tweede kleur is Twilight, die vast is geinspireerd op de gelijknamige vampierenfilm. Deze lak is zwart met mooie roze ‘stukjes’. Ik zeg ‘stukjes’ omdat het geen glittertjes zijn, meer een soort kleine gouden vlokjes, als bladgoud. Heel erg mooi en bijzonder, je ziet het alleen als het licht er op valt, anders lijkt het gewoon een zwarte lak. Nagels zijn van NikkieTutorials!


Beide lakjes zijn heel erg fijn ingebruik door het lange dopje en het brede platte kwastje. De lak is niet heel dik maar ook niet dun, het zit er tussenin en dat werkt prettig. In twee laagjes zijn beide kleuren helemaal gedekt. Twilight blijft bij mij veel beter en langer zitten dan Fade to Greige, die is helaas na een dag dragen al een beetje beschadigd.

De Ciaté nagellakken zijn te koop voor €11 per stuk bij de Belgische beautywebshop www.Beauty-Queen.be.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.