Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • chicklit
  • jill mansell
Een MissLipgloss artikel

Chicklit: Versier me dan

Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van! Kort daarna stort haar hele wereld in: ze komt er namelijk achter dat haar fantastische vriend Will al getrouwd is. Bovendien blijkt het huwelijk van haar zus Abbie en haar zwager Tom op springen te staan. Er moet dan ook heel wat gebeuren voordat Cleo zich weer met mannen inlaat, maar uiteindelijk vindt ook zij het geluk.

Ik ben een groot fan van Jill Mansell, heb al haar pockets op een rijtje in mijn boekenkast staan en heb ze allemaal minstens drie keer gelezen. Ik was dan ook erg blij met een nieuw boek van haar, ‘versier me dan’. Ik moest er weer eventjes inkomen, ik ben de boeken van Jill niet meer zo gewend. Wat haar verhalen typeert, is dat er heel veel personages en verhaallijnen inzitten. Wanneer je altijd boeken leest met één hoofdpersoon en één verhaallijn, is dat wel even inkomen. Ook is dat altijd een beetje lastig als je het boek weglegt en een paar dagen niet leest. In dit boek vond ik de personage soms een beetje lastig uit elkaar te houden, waardoor je in de war raakt. Dat is niet handig en leest niet zo vlot.
Ik moet zeggen dat ik dit wel een van de mindere boeken van Jill vind, al is ‘ie alsnog heel leuk. Er gebeuren lekker veel (romantische en minder romantische) dingen, al is het wel een tikje voorspelbaar. Ik kwam er wel wat moeilijk doorheen, terwijl ik de Jill Mansell-boeken normaal in één ruk uitlees. Een mini teleurstelling, dus!

Jill Mansell
Versier me dan
ISBN
9789021803586
Uitgeverij Sijthoff
€17,95


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.