Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • chicklit
  • go johnny go
  • paige toon
Een MissLipgloss artikel

Chicklit: Go Johnny Go

Meg Stiles gaat in het zonovergoten Los Angeles werken voor de beroemde rocker Johnny Jefferson. Ze duikt in een wereld vol glitter en glamour, van swingende feesten die nachtenlang doorgaan. Meg probeert haar werk zo professioneel mogelijk aan te pakken. Maar Johnny maakt het haar niet bepaald gemakkelijk. Hij is gewoon veel te sexy met zijn slaapkamerogen en strakke lijf waar Brad Pitt een puntje aan kan zuigen. Gelukkig weet Meg haar hoofd koel te houden, geholpen door Johnny’s rustige vriend Christian. Maar hoe lang nog?

Toen ik zag dat er een tweede boek van Paige Toon uitkwam, wist ik meteen dat ik die moest lezen. Eerder las ik namelijk al haar debuutroman Nieuw sms-bericht, waar ik al helemaal dol op was. Wel was ik een tikje teleurgesteld toen ik de achterkant van Go Johnny Go las. Super voorspelbaar, zo’n verhaal. Ze wordt verliefd op de rockster, en op het eind gaan ze trouwen.
Maar ik werd echt blij verrast door het verhaal. Deels voldeed het aan mijn (negatieve) verwachting, maar voor een groot deel verraste Paige Toon mij onwijs met de wendingen in het verhaal. Ik vind dat het verhaal heel ‘diep’ gaat, het blijft niet aan de oppervlakte, daar waar veel chicklit toch wel blijven hangen. Je voelt enorm met Meg mee, terwijl ze belandt in een achtbaan die het leven van een personal assistant heet.
Het einde vond ik verrassend en ik was stiekem wat teleurgesteld… Wat er gebeurt, moet je zelf maar uit gaan zoeken, want dit is absoluut een boek om te gaan lezen, hoe voorspelbaar het ook lijkt.

Go Johnny Go
Paige Toon
ISBN
9789044325775
€17,95
Benieuwd maar nog niet overtuigd? Lees het eerste hoofdstuk hier, op de site van The House of Books.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.