Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Chicklit: De zusjes Carpenter

Wanneer de zussen Laynie en Sarah na een rampzalig familieweekend noodgedwongen samen naar huis moeten rijden, kunnen ze elkaar niet langer ontlopen. Jeugdherinneringen, kinderfrustraties en volwassen geheimen wisselen elkaar af tijdens een avontuurlijke en verrassende reis naar Los Angeles.
De zusjes Carpenter is een hartverwarmende feelgoodroman voor liefhebbers van Jennifer Weiner.

Ik haalde dit boek in huis om de supermooi vormgegeven kaft. Helemaal mijn stijl, zo leuk! En gelukkig bleek dit boek ook helemaal mijn stijl te zijn. Het verhaal draait compleet om Laynie en Sarah, twee zussen die al jaren ruzie hebben en elkaar alleen zien wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld wanneer hun ouders gaan scheiden en ze in hun ouderlijk huis in New Jersey hun spullen moeten uitzoeken. Binnen vijf minuten hebben de zussen knallende ruzie en tot overmaat van ramp moeten ze samen terugrijden. Een rit van veertig uur samen in één auto… Er gebeuren hilarische, maar ook vervelende dingen. En een van de zusjes gaat zelfs op zoek naar een liefde. Zou hij de ware zijn?
Enig minpuntje aan dit verhaal vind ik de manier van vertellen. Om de beurt zijn Sarah en Laynie aan het woord, wat lekker veel snelheid aan het verhaal geeft, maar wat het hier en daar ook verwarrend maakt. Tot op de laatste bladzijde haalde ik de twee zussen door elkaar, wat wel een beetje lastig was.
Verder een verrassend leuk boek met een verrassend einde!

De zusjes Carpenter
Risa Green
Uitgeverij Mistral
ISBN 9789049998806


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.