Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chi
  • How To
  • Review
  • stijltang
Een MissLipgloss artikel

CHI tang review video

In dit artikel eindelijk de review van de CHI stijltang. Omdat ik het in woorden en foto’s gewoon niet goed over kan brengen, in een filmpje. Ik laat in dat filmpje ook meteen zien hoe ik mijn haar style elke keer als ik mijn haren heb gewassen. Kijk snel verder!

Wat ik ben vergeten te zeggen in het filmpje: I LOVE MY CHI. Ik snap nu wat al die CHI-lovers bedoelden, ik begrijp het! Deze tang is echt beter dan welke stijltang dan ook. Vroeger dacht ik altijd ‘Wat een onzin, mijn *ander merk* tang is ook goed, hoor,’ maar het is ánders. Ik heb zelf een aantal tangen gebruikt de afgelopen jaren (een stuk of drie, vier) en geen een komt in de buurt bij de CHI tang. Natuurlijk is een goedkopere tang prima als je geen geld (over) hebt voor een dure tang, maar als je elke dag (of heel regelmatig) je haar stijlt is het echt de investering waard. En het is heel verslavend, ik wil nu elke dag mijn haar stijlen en de hele dag voelen aan dat gladde, zachte haar. Je haar stijlen is trouwens niet slecht of ‘verkeerd’, zolang je je haar maar beschermt tegen de hitte met een goed hittebeschermend product, zoals de CHI Silk Infusion.

Check hier trouwens mijn eerste artikel over de CHI tang, daarin vind je ook alle informatie over de tang en waar je hem kan kopen.

En natuurlijk een heel fijne jaarwisseling vannacht, en het allerbeste voor 2011. Dat je maar mag krijgen wat je wenst, dat 2011 jouw topjaar wordt! Bedankt voor het bezoeken van MissLipgloss.nl in 2010, daar ben ik jullie stuk voor stuk heel dankbaar voor!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.