Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • nieuws
  • tip
  • win
Een MissLipgloss artikel

Chanel Ultra Correction Line Repair

Chanel heeft een nieuwe huidverzorgingslijn: Ultra Correction Line Repair. Deze nieuwe lijn is bedoeld voor de iets oudere dames onder ons die lijntjes en rimpeltjes tevoorschijn zien komen. Ik ben er van overtuigd dat deze dames ook hier komen, dus vandaar dit artikeltje!

De nieuwe lijn bestaat uit een dagcreme, een fluide, een nachtcreme en een oogcontour creme. De prijzen liggen tussen de 60 en 100 euro. In de producten zit Bay Cedar PFA, dit keert het ‘verhardingsproces’ van het collageen. Door dit verhardingsproces krijg je namelijk rimpels! De werkstof versoepelt de collageenvezeles en maakt de huid weer soepel en geeft de huid volume. Bay Cedar PFA wordt gewonnen uit Indonesische ceder.

Maar je kan nu op de site van Ultra Correction een set met luxe miniaturen winnen! Op de site kan je je inschrijven (rechts op ‘exclusief’ klikken) en daarmee maak je kans op een set met minaturen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.