Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • catwalk
  • chanel
  • Looks
  • najaar 2010
Een MissLipgloss artikel

Chanel ‘smokey eyes’ najaar 2010

De modellen die voor Chanel de najaarsshow liepen hadden heel bijzondere oogmake-up op. Ik bleef er maar naar kijken… Het zijn een soort smokey eyes, maar dan met een soort printje erin, kant lijkt het wel. Erg tof voor op de catwalk maar toch ook wel draagbaar.

Zie je hoe de visagist de lippen van dit model nude maakt? Gewoon met een foundationkwast met een beetje foundation erop. Geen nude lipstick of Lip Erase, maar doodnormale foundation.

Ik vind deze look erg bijzonder en inspirerend, ook omdat de rest van het gezicht zo rustig is gehouden. De modellen dragen een heel klein beetje perzikkleurige blush en verder absoluut geen kleur. Prachtig, toch? Ik ben wel erg benieuwd hoe deze oog look is gemaakt…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.