Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • lipgloss
  • nieuws
  • rouge allure extrait de gloss
Een MissLipgloss artikel

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss

Chanel komt met een totaal nieuw product voor de lippen: de Rouge Allure Extrait de Gloss. Een hoogglanzende en kleurige gloss met een extreem hoog pigmentgehalte om de lippen een kleur te geven die lang houdt. De gloss heeft een geltextuur die als een tweede huid over de lippen ligt en zorgt voor extreme glans.

De verpakking is anders dan die van ‘gewone’ glosses. De huls is helemaal zwart, met een gouden bovenkant met daarop het Chanel logo. Mysterieus, chic en sexy. De applicator is speciaal voor Chanel ontwikkeld, het is een flock applicator die schuin is afgesneden zodat deze de vorm van de lippen perfect volgt.

De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss komt in acht rood- en roze tinten: Insouciance, Genie, Confidence, Imaginaire, Insolence, Emoi, Exces en Fatale. Deze kleuren sluiten perfect aan bij de Le Vernis (nagellak), Rouge Allure (lipstick) en Rouge Allure Lacque (vloeibare lipstick).

Vanaf half augustus liggen de Extrait de Gloss producten in de winkel, voor €29,50 per stuk. Reviews volgen uiteraard!

Wil je deze foto’s en informatie voor je eigen blog gebruiken? Ik zou het erg op prijs stellen als je dan terug linkt naar dit artikel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.