Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Chanel Eyes 2010

En weer Chanel nieuws, over de ‘Eyes 2010’ collectie. Peter Philips, Global Creative Director van Chanel Make-up, maakte een nieuw duo van tijdloze oogschaduws en een nieuwe mascara. Met Ombres Contraste Duo en Inimitable Intense focust Chanel op de compliciteit tussen tijdloze oogschaduw en een stijlvolle mascara. Oogleden zijn elegant en bijna ingetogen, gekleurd in twee tinten. Ze worden begeleid en versterkt door extreme wimpers. Een klassieke look gaat samen met glamour om een oogmake-up te creëren die je zo intens kan maken als je zelf wilt.

De producten:

De Chanel Inimitable bestaat al sinds 2006, maar er is nu een nieuwe versie: de Inimitable Intense. Wat is nieuw? Met deze mascara krijg je extreme volume, lengte, krul en definitie. De speciale formule zorgt ervoor dat de mascara lang blijft zitten en zich aan de wimpers hecht. Hij is er in vier kleuren: 10 noir, 20 brun, 30 marine en 40 rouge-noir. €28


En de zes kleuren Ombres Contraste Duo. In elk doosje zitten twee kleuren die perfect bij elkaar passen. De lichtste kleur heeft een cremetextuur die je als basis kan gebruiken, maar ook als highlighter in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot. De donkere kleur heeft een matte poedertextuur en kan volgens Chanel perfect in de buitenste ooghoek aangebracht worden om diepte aan het oog te geven. Bij de oogschaduws komen twee applicators, een foam applicator is om de kleuren aan te brengen en het kwastje is om kleuren te blenden en smoothen. De Ombres Contraste Duo gaan €36 kosten.

10 Gris – Subtil

20 Taupe – Delicát

30 Bleu – Tendre

40 Misty – Soft

50 Berry – Rose

60 Khaki – Clair


Ik vind de kleurencombinaties prachtig en vind vooral Khaki – Clair erg mooi. We moeten hier nog wel even op wachten, begin april liggen de nieuwe producten in de winkels.

Wil je deze foto’s gebruiken voor je eigen blog? Dat mag, maar zorg dan dat je teruglinkt naar dit artikel op MissLipgloss.nl.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.