Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • catrice ultimate colour intense lip colour
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Ultimate Colour Intense Lip Colour


Afgelopen zaterdag vertelde ik jullie over de vernieuwde collectie van Catrice. Ik beloofde daarbij als eerst een review van de nieuwe lipsticks, en natuurlijk houd ik me aan mijn belofte! Ik heb voor jullie de Ultimate Colour Intense Lip Colour getest, een dekkende, romige lipstick die er in achttien tinten is. De lievelingetjes kosten maar €3,99 dus ik was heel erg nieuwsgierig. Kijk mee voor veel foto’s, een review en swatches van alle kleuren.

Dit is de verpakking. Zwart, chic, strak, met duidelijk op de onderkant welke kleur het is. Dat is handig in je stash! Elke kleur heeft een nummer en een naam, dit is bijvoorbeeld 100 Lobster Love.

De lipstick  heeft een aparte vorm, hij loopt in een puntje en heeft een soort ‘deuk’. Op die manier kan je makkelijk de bolling van je lippen volgen!

In de stick staat ‘Catrice’ gedrukt, dat ziet er chic uit!

Goed, het is tijd om naar de kleuren te kijken. Ben je er klaar voor? Ik heb de lipsticks per drie op de foto gezet, met en zonder flits, net als de swatches.

Be Natural, Maroon, Ginger & Fred

Lost In The Woods, Princess Peach, Oh Juicy!

Light The Fire, My Red Card, Like My High Heels

Lobster Love, Pink Me Up, Call The Ambulance

Frozen Rose, Pinker-Bell, Lovely Lilac

Tell Me A Berry-Tale, After Work Wine, Breakfast At Tiffany’s

Mijn favorieten op een rijtje:

Be Natural, Princess Peach, Oh Juicy!, Like My High Heels, Frozen Rose, Pinker-Bell en After Work Wine. Ik heb vijf van deze kleuren even op mijn lippen geswatched en er een full face shot bij gedaan. Ik heb ze niet allemaal op mijn lippen geswatched omdat ze allemaal zo mooi dekkend zijn, dus zoals je ze op de foto’s hierboven ziet, zo zijn ze ook op de lippen, welke lipkleur je van jezelf ook hebt. Op de lipswatches hieronder heb ik geen lip erase of wat dan ook gebruikt, ik heb de lipstick op mijn ‘naakte’ lippen aangebracht.

Be Natural is een prachtige nude tint, die voor mij nét iets te donker is, maar dat vind ik niet storend. Hij is ook mooi dekkend!

Princess Peach is een geweldige koraal-perzikkleur zoals je ze heel veel ziet dit voorjaar!

Oh Juicy! is knaloranje. En dan ook echt knal! I love it in combinatie met mijn haarkleur.

Frozen Rose is een koele lichtroze tint die ook perfect dekt.

Pinker-Bell is superfelroze met een blauwe glans. BAM!

Tja, what can I say? Zeggen de foto’s niet genoeg? Ik ben helemaal weg van deze Catrice lipsticks. Ten eerste is de verpakking mooi, chic, strak en stevig. Ten tweede zijn de kleuren geweldig, er is ontzettend veel keus, van superlicht tot ontzettend donker. Ten derde zijn alle kleuren perfect dekkend, zelfs op donkere lippen als de mijne. Verder smeren ze heerlijk uit, werkt de puntige, ‘holle’ stick geweldig precies, voelt de lipstick aan als een balsem (echt!), droogt ‘ie mijn lippen niet uit en blijft ook lekker lang zitten. En dat voor €3,99 per stick.

Deze lipsticks zullen vanaf deze week te koop zijn bij alle Kruidvat filialen waar Catrice verkocht wordt. Met ingang van deze week worden de oude meubels vervangen door de nieuwe (met inhoud!), dus het kan zijn dat bij jouw Kruidvat deze collectie al ligt.

Op de foto’s draag ik trouwens ook een nieuwe foundation van Catrice, de Photo Finish in 020. Ziet er goed uit, he?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.