Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • nagellak
  • reveiw
Een MissLipgloss artikel

Catrice Sold Out Forever

Chanel Jade was vorig jaar (en misschien wel nog steeds) dé nagellakkleur. Mintgroen met subtiele shimmer. Het werd een regelrecht collector’s item en staat nu op eBay voor zeker niet minder dan honderd euro. Logisch dus dat enorm veel merken met namaak-Jade kleurtjes kwamen! Zo ook Catrice met Sold Out Forever. Op veel fora en blogs heb ik al gelezen dat ‘ie echt heel erg op Jade lijkt, inclusief de kleine glittertjes. En dat voor €2,50! Tien keer zo goedkoop dan de winkelprijs van Chanel Jade.

De kleur vind ik erg mooi, in het echt is ‘ie nog iets meer groenig. Hij dekt in twee laagjes, wat super is, en de lak is verder ook erg fijn, mede door het brede kwastje! Hij blijft lekker lang zitten op mijn kunstnagels, ik heb hem vier dagen gedragen en had nog geen deukjes, krasjes of chips.

Helaas doet dit lakje zijn naam eer aan, want hij is bijna overal sold out forever. Laatst liep ik er bij toeval tegenaan en nam hem toen meteen mee, het is een erg gewilde kleur! Struin dus al de Kruidvat filialen af bij jou in de buurt, want voor €2,50 kan je dit toch niet laten gaan 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.