Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • lipstick
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Nude Sensation: lipstick

Soft Rosé, Soft Coral, Nude Brown

Vandaag aandacht voor de lipsticks uit de Nude Sensation collectie van Catrice. Drie kleurtjes die perfect binnen de nude look passen. Licht, romig… En in een mooie verpakking! Doorzichtig plastic met zilveren accenten. Heel mooi, je zou niet zeggen dat deze lipsticks maar €2,99 per stuk kosten als je ze zo ziet.

Op naar de swatches!

Soft Coral, Soft Rosé, Nude Brown

Natuurlijk kan je niks zeggen over een lipstick voordat je hebt gezien hoe hij er op de huid uitziet. En deze lipsticks bewijzen zichzelf! Mooie, lichte, dekkende kleuren die er heel creamy uitzien. Soft Coral is iets meer doorzichtig dan de rest.

En hoe zien ze er uit op de lipjes?

Ik heb hier niks op mijn lippen, alleen wat Lip Erase van MAC. En jep, ik heb op mijn lip gebeten… Au!

Soft Coral

Soft Rosé

Nude Brown
Note to self: volgende keer lippen scrubben voor lipswatches maken :’)

Soft Rosé en Soft Coral lijken erg op elkaar op de foto, maar in real life zie je wel wat meer verschil. Ze dekken vrij goed, niet helemaal omdat ze vrij romig van textuur zijn. Let wel dat ik er nog Lip Erase onder gebruikt heb. Wanneer je vrij donkere lippen hebt zal de kleur van je lippen er wat meer door heen ‘schijnen’.
Je krijgt echt een mooi nude resultaat bij het gebruik van deze lipsticks wat ik toch wel het belangrijkste vind, de collectie heet niet voor niets Nude Sensation.

De lipsticks blijven gemiddeld lang zitten. Een hapje en een drankje overleven ze absoluut! Ook weer een aanrader dus. Ik houd echt van deze collectie!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.