Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude

0000Ik ben al heel lang fan van huidskleurig oogpotlood. Niet om op je ogen te gebruiken, maar voor op je waterlijn, dat ‘natte’ lijntje aan de binnenkant van je oog. Catrice heeft nu een hele mooie in haar assortiment, de Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude! P1170560

De Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude kost €2,89, een mooie prijs voor een huidskleurig oogpotlood. Tot nu toe heb ik nog geen nude oogpotloden gevonden bij de goedkopere merken, vaak hebben ze alleen wit. Wit vind ik zelf vaak net iets te hard, een huidskleurig oogpotlood is wat zachter en natuurlijker.

P1170561

P1170562

P1170563

Het potlood is een ‘automatische’, je kan hem simpelweg omhoog draaien en slijpen is niet nodig. 

P1170568

Slijpen kan wel als je dat wilt, dit kleine ‘slijpertje’ zit op de achterkant van het potloodje. Ik slijp hem zelf niet, het potlood is dun genoeg om er een lijn mee te zetten op je waterlijn. En zo precies hoeft dat toch niet!

P1170567

De kleur zal niet bij iedereen werken, maar voor mij is de kleur goed. Het potlood is ietwat vettig, wat erg prettig is, zo blijft ‘ie beter zitten op je waterlijn. Er komt meteen veel kleur vanaf.

Een huidskleurig lijntje op je waterlijn zorgt voor een frisse, open blik en het schept de illusie dat je ogen wat groter zijn. Vooral dat eerste vind ik altijd mooi. Bij elke look staat het mooi, bij hele lichte dagelijkse looks, maar ook bij heftige smokey eyes houd ik er enorm van. Het frist elke look op.

P1170680 copy

Boven draag ik niks, onder de Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude. Aanbrengen gaat gemakkelijk, de kleur zit er snel op en dit gaat zelfs zonder spiegel prima. Handig dus voor onderweg.

Untitled-2
De lipstick die ik draag is Miss Sporty 009 Innocence, foundation & poeder is Catrice All Matt Plus

Links zonder, rechts met. Zie je het verschil? Het geeft een fris effect, je krijgt er een open blik door. Ik houd er van! Ik vind het ook ideaal dat je het potlood niet hoeft te slijpen, daardoor gebruik ik hem vaker. Ik heb ook een nude MAC oogpotlood maar doordat ik elke keer te lui was om deze telkens te slijpen, gebruik ik hem niet zo vaak. Details, maar toch vind ik het heel erg handig.

Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude blijft prima zitten, een paar uur zit ‘ie op zijn plek. Doordat je waterlijn altijd wat nat is, verdwijnt het wel, maar dat heb je met alle soorten oogpotlood, ook de hele dure. Gewoon even opnieuw aanbrengen. Het potloodje is heel compact en brengt makkelijk aan, dus ideaal om mee te nemen en even bij te werken.

Ik houd er van! Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude is nu voor €2,89 bij Kruidvat te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.