Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • budget
 • catrice
 • cosnova
 • cosnove
Een MissLipgloss artikel

Catrice Lip Appeal

Oh oh, wat willen jullie graag veel reviews zien van de nieuwe Catrice producten! Hartstikke leuk, want het zijn over het algemeen fijne en mooie producten met een heel leuk prijskaartje. Ik begin mijn Catrice-reviews met de Lip Appeal lipglossjes. In dit artikel laat ik alle producten zien, met swatches. In deze review ga ik dieper in op deze Lip Appeal!

Deze foto’s liet ik al zien in het artikel over de nieuwe collectie, maar voor de volledigheid nog even hier zodat jullie de swatches kunnen zien:

Daddy’s Girl (010), Naturally Pink (050), Berry, Berry Nice (070), Hello, Darling (040), Back from Vacation (090), Coralista (060), First Kiss (020), Ready, Steady, Go! (100) en Sweeten Up! (030).

Die dag heb ik zelf vier Lip Appeal glossjes uitgezocht, in

Bare Necessity, Naturally Pink, Coralista en Berry, Berry Nice.

Ik vind deze vier kleuren heel mooi bij elkaar passen, mooie naturel tintjes, behalve Berry, Berry Nice.

De applicators zijn heel erg lang, van mij hadden ze wel wat korter gemogen. Op zich vind ik het niet vervelend dat ze zo lang zijn, ik stoor me er niet aan. De verpakking van de Lip Appeal vind ik mooi, het ziet er chic uit zonder poespas. Wel moet je bij de lipgloss een aantal keer opnieuw gloss pakken om je lippen helemaal in te kleuren, er komt gewoon niet zoveel product op de applicator.

De swatches!Bare Necessity, Naturally Pink, Coralista en Berry, Berry Nice.

Bare Necessity is mooi nude, Naturall Pink lichtroze, Coralista koraal/oranje kleurig en Berry Berry Nice is bessenrood met glittertjes. Op naar de lipswatches. Onder de lipgloss draag ik een heel dun laagje MAC Lip Erase om de rooie kleur in mijn lippen iets te verbergen. Ook heb ik swatches gemaakt zonder Lip Erase en tot mijn verrassing was er geen verschil zichtbaar. Dus de kleuren zoals je ze nu op mijn lippen ziet, zo zijn ze ook.

Bare Necessity geeft een heel licht nude kleurtje af. Van mij had deze kleur wat meer gepigmenteerd mogen zijn, zodat ‘ie mijn lippen echt helemaal nude maakt. Maar alsnog  vind ik hem erg mooi.

Naturally Pink is een natuurlijk roze kleur, een soort my lips but better.

Coralista vind ik niet zo, deze geeft weinig oranje kleur af.

Berry, Berry Nice is lekker transparant knalroze met duidelijk aanwezige glittertjes.


De Lip Appeal glosses zijn over het algemeen vrij naturel, BBN is de enige die zo fel is samen met Ready, Steady, Go! De glosses zijn niet plakkerig, smeren makkelijk uit, maar gaan daardoor ook vrij gauw weer van je lippen af. Het voordeel van een ietwat plakkerige gloss is dat deze lekker lang blijft zitten en zelfs hele maaltijden overleeft. De Lip Appeal doet dat niet, je moet hem wel opnieuw aanbrengen nadat je iets gegeten hebt. Dat vind ik wel een nadeel, maar verder is het een erg fijne gloss en de prijs is echt heel goed: €3,79. Dat is zeker een prijs die ik neer zo leggen voor een lipgloss als deze Lip Appeal.

Pluspunten
 • Mooie verpakking
 • Verkrijgbaarheid (bij de meeste Kruidvat filialen)
 • Kleuren
 • Plakt niet (maar dat kan ook een nadeel zijn)
 • Prijs: €3,79
 • Cosnova test niet op dieren

Minpunten

 • De gloss is vrij gauw van je lippen af, iets te eten overleeft ‘ie niet

Iets voor jou als… je houdt van mooie natuurlijke kleuren lipgloss voor een fijne prijs

Skippen als… je wilt dat je lipgloss heel lang blijft zitten

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.