Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • budget
  • catrice
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Defining Duo Blush


Ze blijven maar komen, de Catrice reviews! Ik vind het erg leuk om de nieuwe producten aan jullie te laten zien, want de meesten zijn erg fijn en lekker goedkoop! Vandaag laat ik de Defining Duo Blush zien, een blush met twee tinten die in vier kleuren verkrijgbaar is. Voor €3,49. Kijk je mee naar swatches en foto’s?

Zo staan ze in het display in de winkel. Duidelijk! En met testers erbij, ook belangrijk.

De kleurkeuze vind ik leuk, er zijn vier tinten. Een lichtroze, een perzik, een lichtbruine en een wat donkerder roze. Elke kleur heeft twee tinten in het doosje, een lichte glanzende, en een donkerdere matte. Je kan ze natuurlijk samen aanbrengen, maar ook los van elkaar zodat je wat meer kan shapen. Ik breng ze gewoon samen aan, trouwens.

De blushes zitten in strakke, stevige, transparante plastic doosjes. Niks mis mee, gewoon prima! Ik vind het patroontje in de blush ook leuk.

Kijk je mee naar de kleuren? Op de swatches zie je bovenaan de kleuren gemengd, en eronder de twee kleuren los aangebracht.

Raspberry Ice Cream is lichtroze met een glittertje in het lichte gedeelte. Er zit ook een hele subtiele glitter in het donkere deel, maar dat zie je bijna niet.

Mijn favoriet! Peach Sorbet. Een mooie perzikkleur met een prachtige gouden glans.

Pink Grapefruit Shake is lekker roze met veel zilveren glans. Mij wat te roze en te koel.

Chocolate cream is meer een bronzer met highlighter, ook met een gouden glans.

Mooie kleuren, toch? En goed gepigmenteerd. In ieder geval, goed genoeg voor een blush. Een blush hoeft niet zo super veel pigment te bevatten, je loopt dan namelijk snel het risico dat je een dikke streep kleur op je wang hebt.


Ik kan blijkbaar niet anders dan enthousiast zijn over de nieuwe Catrice producten. Mooie verpakking, mooie kleuren, mooie prijs, €3,49. Met een beetje mazzel liggen de nieuwe Catrice producten al bij een Kruidvat bij jou in de buurt, gewoon even in de gaten houden!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.