Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Caught On The Red Carpet

In mijn shoplog liet ik dit lakje al zien, Caught On The Red Carpet van Catrice. Ik ben echt dol op de nieuwe Ultimate Lacquers van dit budgetmerk, ze zijn van erg goede kwaliteit qua kleur, brengen geweldig aan met het brede kwastje en de verpakking is  mooi. En dan die prijs: €2,50! Can you believe it? Ik bijna niet. Ik heb nu vier van deze lakken, waaronder COTRC. Ik dacht dat dit een dupe was van Chanel Rouge Noir, maar er is een nog donkerdere rode lak van Catrice, namelijk The Devil Wears Red. Daar ga ik nog even naar op zoek, want ik ben benieuwd!

Ik draag twee laagjes en dan is de lak perfect dekkend. De kleur is helemaal creamy, dus er zit geen glitter of iets dergelijks in de lak. Hij glanst erg mooi, maar ik doe er altijd nog een topcoat over zodat ‘ie langer blijft zitten. Op m’n kunstnagels houdt ie het heel lang uit, zeker zes dagen. Ik vind de kleur echt supermooi, lekker chic rood.

Even een vergelijkinkje met Chanel Rouge Noir, zoals je kan zien is het absoluut geen dupe.

Ik ben dus nog op zoek naar The Devil Wears Red, bij mijn Kruidvat hebben ze hem niet, dus ik ga nog even andere filialen afspeuren. Me wants!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.