Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette

Tussen de nieuwe producten van Essence en Catrice viel het Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice me meteen op. Die ziet er goed uit! Zou het een budget look-a-like van het Urban Decay Naked Palette zijn? Ik heb hem uitvoerig geprobeerd. Lees verder voor mijn review en natuurlijk swatches.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette ziet er mooi uit. Heel compact, met zes kleuren, in een stevig zwart kunststof doosje met een transparante deksel. Het is echt zo’n palet wat je in je toilettas meeneemt als je een paar nachtjes ergens anders slaapt, het formaat is perfect.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette kost €4,99. Een mooie prijs, als het tenminste kwalitatief ook goed is.

Informatie op de achterkant van het paletje, met advies hoe je het kan aanbrengen.

De zes kleuren. Geen enkele kleur is mat, het zijn alleen maar glanzende oogschaduws.

En… ze zien er goed uit! De swatches zijn veelbelovend. Ik mis zelf wel meteen een donkerbruine matte kleur en een zwarte tint. De donkerste bruine kleur is niet heel donker, waardoor je er niet echt een smokey eye emee kan maken.

De oogschaduws zijn vrij compact, maar zijn ook wel een tikje poederig, dat kan je op deze foto wel goed zien.

Na één keer gebruiken zien de oogschaduws er zo uit. Prima, geen deuken of compleet weggebrokkelde stukken.

Deze look maakte ik met het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette.

Morgen zie je hier een stap voor stap tutorial van op MissLipgloss.nl.

Ik ben vrij enthousiast over het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette. De oogschaduws zijn kwalitatief goed. Ze brengen makkelijk aan, blenden prima en zijn mooi met elkaar te combineren. Ik mis alleen een matte écht donkere kleur en ik had een matte highlighter ook wel erg mooi gevonden. Op zich had die tweede highlighter vervangen kunnen worden door een mooie matte, en hetzelfde verhaal met de twee bruine kleuren die toch wel erg veel op elkaar lijken.

Ik vind het palette dus goed van kwaliteit en ben er erg blij mee, maar ik had zelf liever een een andere kleurkeuze gezien.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette kost €4,99 en is nu bij Kruidvat te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.