Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cadeau
  • cadeaus
Een MissLipgloss artikel

Cadeautips voor vriendinnen

Wat is cadeaus geven soms moeilijk! Ik zit ook wel eens met mijn handen in m’n haar als er binnenkort weer een vriendinnetje jarig is. Wat ga ik haar dit jaar geven? Natuurlijk gaat het om het gebaar, maar het is wel het allerleukste als je met een origineel cadeau komt waar ze écht blij mee is. Ik ga je helpen! Lees verder voor tips en trics.


  • Zorg dat je altijd oplet wanneer je met haar bent, en wanneer je bijvoorbeeld gaat winkelen. Onthoud het als ze zegt ‘Oh, wat een mooie kleur,’ ‘of ‘Dat wil ik!’. Als jullie goede vriendinnen zijn dan weet je vlak voor haar verjaardag wel een beetje wat ze wil en wat ze leuk vind. Geef haar dat ene cadeau wat ze al een tijdje wil, of geef haar er een speciale cadeaubon voor als het te duur is. Je kan ook samen met andere vriendinnen één groot cadeau kopen wat ze hebben wil. Ze zal het ontzettend leuk vinden dat je onthouden hebt wat ze wilde hebben, terwijl je er niet eens gericht naar gevraagd hebt.
  • Maak een pakketje vol lekkere beautyspulletjes. Dat hoeft niet duur te zijn! Ga naar het Kruidvat en koop wat mooie Catrice make-upjes, doe er wat lekkers te eten en te drinken in, stop er wat maskertjes bij (bijvoorbeeld van Dr van der Hoog of Montagne Jeunesse, die zijn maar een euro per stuk). Je kan er ook een zelfgemaakte bon in doen voor een relaxte meidenavond met veel lekkers en Sex and the City 🙂 Verpak het mooi in een leuke mand, dat geeft extra leuk.
  • Bak iets voor haar. Maak iets waarvan je weet dat ze het lekker vind, of maak iets waarvan ze het móet proeven. Ga lekker een paar uur in de keuken staan, het resultaat is voor haar. Het is leuk om een cadeau te krijgen waar iemand moeite voor heeft gedaan, dat geeft het net wat extra’s. En daarnaast kan ze er lekker van gaan genieten!
  • Maak een mooie bon voor een avondje uit met z’n twee – of met meer vriendinnen, dat je het samen geeft. Gezellig samen koken en eten, tutten en stappen. En dan betaal je natuurlijk die avond haar drankjes en hapjes!
  • Organiseer op de dag van haar verjaardag een (mini)surpriseparty. Doe dat samen met wat andere vriendinnen of familie van haar. Wanneer ze terugkomt van school of haar werk (of zorg gewoon dat ze weggaat en daarna weer terugkomt) zijn jullie er met veel mensen (vriendinnen, familie), lekker eten, lekker drinken, muziek en gezelligheid. Onbetaalbaar! Film natuurlijk even haar reactie 🙂
  • Zijn jullie al lang vriendinnen? Maak een herinneringenboek met allerlei foto’s, hilarische uitspraken en dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Je kan ook een pagina op internet maken met filmpjes, maar dat is wat minder leuk om te ‘geven’.
  • Geef haar een dagje Parijs of Londen. Dat kost tegenwoordig bijna niks, en je kan met een bus heen en weer met allerlei reisorganisaties. Je kan ook wachten op een aanbieding bij de Thalys of NS HiSpeed, soms kan je voor dertig euro heen en weer. Hoe gaaf is dat om te geven!
  • Je kan het ook wat dichterbij zoeken: een dagje in een leuke stad, of een korte citytrip. Ga op zoek naar een goedkoop hotelletje, en als een OV hebt kan je gratis er heen reizen. Doe een weekendje Amsterdam, Groningen, Maastricht of Zwolle ;)! Supergezellig.

Nog niet genoeg inspiratie? Help elkaar dan bij de comments! Wat geef jij dit jaar aan jouw beste vriendin?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.