Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bulgari
  • bvlgari
  • geur
  • jasmin noir
Een MissLipgloss artikel

Bvlgari Jasmin Noir L’Essence

Jaren geleden kreeg ik een keer een deodorant spray van Bulgari Jasmin Noir. Deze vond ik heerlijk, en droeg ik als parfum in plaats van deo, en ik maakte hem helemaal op. De geur kocht ik nooit omdat ik hem wat prijzig vond, maar ik kon Jasmin Noir L’Essence gewoon niet weerstaan. Dit is zo’n geur die op mijn lijf geschreven is, álles er aan vind ik lekker! Lees verder als je benieuwd bent naar hoe deze geur ruikt en foto’s van de prachtige verpakking.

 

De verpakking is ten eerste prachtig en heel anders dan andere geuren. De fles is hoekig zwart met gouden details, en valt echt op in je parfumcollectie. Chic, doet me denken aan kerst en de winter. Ze komen dus precies op het goede moment met deze geur.

De normale Jasmin Noir geur bestond al, dat was een eau de parfum, en dit is de L’Essence versie hiervan. Dat betekent dat er meer zeldzame ingredienten inzitten, die meer verleidelijk en ‘verslavend’ zijn dan de originele versie van Jasmin Noir. Het parfum is ontwikkeld door parfumeurs Sophie Labbé en Olivier Polge, en zei zegen dat de geur een interpretatie is van de verschillende facetten waaruit jasmijn bestaat. “Jasmin Noir L’Essence is een concentraat van de meest verfijnde ingrediënten die het wezen van Jasmin Noir uitmaken en combineert die met nieuwe akkoorden tot een kostbare, luxueuze en sensuele geurcreatie.”

Dan de geur… Als je mij een béétje kent weet je waarschijnlijk al een beetje hoe deze geur is. Sowieso zwaar, mysterieus, verleidelijk, echt een najaarsgeur. Dat is waar ik van houd. In de top van de geur zit roze peper, gardenia en bergamot, wat de geur meteen prikkelend en ook zwaar maakt. In het hart ruik je jasmijn absoluut en satijnamandel, wat de geur vrouwelijk maakt. De basis – die ruik je uiteindelijk het langst – bestaat uit houtsoorten (hmmm!), drop en tonkabonen.

Bulgari Jasmin Noir L’Essence is een zware, mysterieuze geur die zich vooral kenmerkt door jasmijn en hout. Dit is geen geur voor jou als je van frisse zomerse luchtjes houdt, dit is echt iets voor dames die net als ik gek zijn op zware geuren, met hout en bergamot. Ik ben er in ieder geval helemaal gek op en vind het een perfecte geur voor het najaar, omdat ‘ie zo zwaar en ‘donker’ is. Geen zomergeur in ieder geval. En ik blij maar aan m’n pols snuffelen…

Bulgari Jasmin Noir L’Essence kost €83 voor 50ml en is gewoon bij de parfumerie te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.