Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bugles
  • hoe vul jij ze
  • koffietijd
Een MissLipgloss artikel

Bugles, Hoe Vul Jij Ze workshop

Advertorial Ik vertelde je al even dat ik vanochtend in koffietijd te zien was, nu dus fragment hier op de site! Ik had namelijk vorige week een superleuke workshop met Caspar Burgi, we gingen vullingen voor Bugles maken!

 

Check hier het fragment van Koffietijd!

Smiths Bugles eet ik al zolang ik me kan herinneren, en mijn broer at ze nooit zonder roomkaas. Altijd had hij zo’n tubetje Danish Chef erbij. Op mijn middelbare school liep iedereen ook er ook mee rond! Bijna de helft van alle mensen die Bugles eten, vult ze met iets. En dat hoeft niet alleen met roomkaas, het kan ook met salsa, guacamole of kruidenboter. Maar: je kan ook je eigen vulling maken! Om wat inspiratie op te doen ging ik samen met een aantal andere bloggers vorige week naar restaurant Oak in Bentveld, het restaurant van Koffietijd-kok Caspar Burgi!


anna van NSMBL!

Vooraf hadden we allemaal al onze smaken doorgegeven wat we precies lekker vonden. Eenmaal aangekomen was ik dan ook super benieuwd wat Caspar voor recept had bedacht bij mijn smaken… En het werd een geitenkaasvulling, met walnoten en appel. Hmmmmmmmmmm! Ik ben echt verzot op geitenkaas, dus dat paste precies bij mij! Well done, Caspar ;-)! Samen met Caspar gingen we in de keuken aan de slag met onze vulling. Hij vertelde mij hoe ik de appel zo klein mogelijk kon snijden, en leerde me wat handige snijtechnieken. Daarna was het tijd om de vulling echt te gaan maken. Iedereen maakte iets totaal anders. Ik maakte een geitenkaasvulling, maar Anna een hummus bijvoorbeeld, en Mascha een salsa.


Ik met mijn geitenkaasdip! Hmm!

Na wat gekeet in de keuken… eindelijk tijd om te proeven! Ik stond in de keuken al bij iedereen te spieken, want het zag er allemaal zooooo lekker uit! Met z’n allen stonden we rond de bar te proeven van elkaars vulling. Mijn favoriet? Oei… tja, ik vond mijn eigen geitenkaasvulling superlekker, maar Mascha’s salsa was ook te gek, en Anna’s hummus was weer heel apart en anders dan de rest. Hierbij trouwens meteen het recept van mijn geitenkaasvulling:

Geitenkaasvulling met appel en walnoot

 

  • 100 g zachte geitenkaas
  • 1 pakje roomkaas (100 g)
  • 3 el melk
  • 1 groene appel
  • 50 g gepelde walnoten
  • 1 zak Bugles Naturel

1. Roer de zachte geitenkaas en roomkaas los met de melk.

2. Snijd de appel in piepkleine blokjes

3. Hak de noten fijn.

4. Meng alle ingrediënten en breng op smaak.

5. Serveer met de Bugles!


Gezellig proeven!

Het was ontzettend leuk om eens op die manier met Bugles bezig te zijn. Ik vulde ze zelf vaak met kruidenboter, maar ben nu geinspireerd om ook gewoon lekker andere vullingen te maken! En het staat zo gezellig op tafel, al die schaaltjes en bakjes! Weer eens wat anders dan saaie toastjes. Hopelijk heb ik jou ook geinspireerd, want als jij jouw eigen unieke vulling doorgeeft op de Smiths Bugles actiesite, kan je maar liefst €10.000 winnen! Doen dus, en lekker vullen die Bugles!

Pssst…. volgende week kan je ook zo’n supergave workshop winnen. Stay tuned!

Don’t worry honeys, vanavond om 19u komt er nog een ‘gewone’ blogpost online ivm de twee advertorials van vandaag. X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.