Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • palmer's
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Budgettip: Palmer’s geconcentreerde cremes

Het lijkt wel alsof je voor een gladde en zachte huid alleen maar dure producten moet gebruiken. Maar duur is echt niet altijd beter! Ik gebruik zelf nu al een tijdje de geconcentreerde crèmes van Palmer’s (die €2,99 per tube kosten) en die zijn zo ontzettend fijn! Jullie weten dat ik een product niet heel gauw rave maar ik vind dit toch wel een budgettip. Lees verder voor mijn review en natuurlijk meer informatie.


Er zijn drie soorten van deze geconcentreerde creme, Cacoa Butter, Olive Butter en Shea Butter. Ik heb zelf de Cacoa en Olive. Deze crèmes zijn bedoeld voor je lichaam, dus voor je handen, benen, ellebogen, voeten… Elk plekje dat wel wat extra voeding kan gebruiken. De crèmes komen in tubes van 60 gram, wat niet veel lijkt, maar ze zijn zo geconcentreerd dat je maar heel weinig nodig hebt. Voor een onderbeen heb je maar twee erwtjes nodig.

In de Cacao Butter zit naast cacaoboter ook kokosolie, vitamine C, vitamine E en vitamine A.

In de Olive Butter zit naast biologische extra virgin olijfolie ook shea boter (veel!) en olijfboter. In beide crèmes zit wel wat minerale olie maar in lichaamsproducten heb ik daar niet echt problemen mee.

Qua werking vind ik de crèmes niet echt verschillen, de geur is wel anders. de Olive Butter ruikt vrij fris, de Cacao Butter ruikt naar chocola. Het is een vrij volle geur, daar moet je wel van houden. Als je daar niet van houd zou ik voor de Olive Butter versie gaan. Mijn moeder vindt die geur bijvoorbeeld echt vreselijk, dus let daar even op als je hem wil kopen.

De crèmes maken mijn huid superzacht, smeren makkelijk uit en houden mijn handen (of benen, armen, wat dan ook) ook urenlang heel zacht. Het duurt wel eventjes voor het ingetrokken is, maar dat komt ook doordat je snel teveel pakt. A little goes a long way!

Aanraders voor meiden met een droge huid en/of droge handen. En €2,99 is natuurlijk een koopje, want je doet echt lang met zo’n tube, en het is ook nog eens ideaal voor op reis, in plaats van een grote fles bodylotion.

Je kan deze producten kopen bij o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.