Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • glasvijl
  • HEMA
  • nagel
Een MissLipgloss artikel

Budgettip: HEMA glasvijl

Ik vind een glasvijl het fijnste om mijn nagels mee in vorm te brengen. Ze zijn niet te grof maar ook niet te fijn, maken veel minder snel haakjes aan je nagels dan een gewone vijl en ze zien er mooi luxe uit. Het enige probleem wat ik altijd had met glasvijlen: ze zijn groot en zwaar. En ik, met als middle name ‘kluns’ laat grote en zware dingen vallen. Met glas is dat niet zo handig, want dat breekt. Nu heb ik laatst bij Hema een mooie, fijne, kleine, compacte glasvijl gekocht! En die vind ik zo fijn, dat ‘ie een heel artikel op MissLipgloss.nl verdient.

De vijl kost €2,95 en komt in een plastic doosje. Super handig, zo kan je hem meenemen in je tas zonder dat ‘ie alles wat daarin zit vijlt. Ik gooi nog wel eens een vijl los in mijn tas, wat geen goed idee is. Krassen op alles wat maar kan beschadigen. Make-updoosjes, telefoon… Ideaal dus dat hier meteen al een hoesje om heen komt. Hij is alleen wat lastig open te krijgen. Maar ja, als je daarbij je nagel breekt kan je hem meteen mooi recht vijlen met de glasvijl die in het bakje zit. 😉

Zoals je kan zien is ‘ie mooi compact. Zo compact heb ik glasvijlen nog niet eerder gezien, ze zijn vaak zo groot en zwaar! Niet dat ik dat niet kan tillen, maar ik vind het zo onpraktisch. En als je ze laat vallen, zijn ze meteen kapot. Deze heb ik al een keer laten vallen, en hij bleef mooi heel. Ook wel fijn.

De voordelen van een glasvijl ten opzichte van een gewone vijl:

  • een glasvijl gaat veel langer mee dan een gewone vijl
  • het is hygiënisch, een glasvijl kan afgewassen worden
  • de structuur is heel fijn maar vijlt toch goed, waardoor je geen haakjes krijgt
  • en niet geheel onbelangrijk: hij ziet er chic uit

Tja, ik ben gewoon erg blij met mijn glasvijl! Echt een aanrader. Hij kost dus €2,99 en is bij Hema te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.