Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 60 denier
  • 60den
  • budget
  • colsjaal
Een MissLipgloss artikel

Budget tip: HEMA sjaals & 60 den panty’s

Ja, de zomer is voorbij, officieel. Ook al is het nu nog even superlekker weer, het is nu herfst en straks is het winter, en is het koud. Ik ben gek op de zomer maar stiekem vind ik het heerlijk dat ik me straks weer in winterse kleding kan hullen. Sjaals, jassen, mutsen, laarzen: heerlijk vind ik het. Vooral sjaals, ik houd er van! Het maakt elke outfit af en is lekker warm. Ik heb zelf meer dan twintig sjaals (echt) en ik blijf ze kopen, want ik ben er gek op. En nu liep ik laatst bij HEMA tegen geweldige ronde sjaals aan, voor maar vijf euro! Dat moest ik even aan je laten zien.

 

Het zijn mooie gebreide ronde sjaals die lekker vol zijn, maar niet heel zwaar. Ze zijn er in een aantal kleuren, ik heb donkergrijs, gemêleerd grijs en rood, maar er is ook lichtgrijs (effen) en gebroken wit. En vijf euro per stuk! Ik vind ze zó leuk! Vaak kosten sjaals als deze zo twintig euro (ik heb een hele mooie van WE voor €25, maar die is kwalitatief wel wat mooier). Je kan ze twee keer om je hals slaan en dan zitten ze nog vrij los, dat is fijn. Wat een koopje, dit! Ik ben er zo blij mee!Ik heb er maar meteen drie meegenomen, die grijze kunnen overal bij, en ik heb een rode muts en de rode schoenen én ik draag graag rode nagellak, dus dat kan ik ook mooi combineren. Ik ben gek op rood! Ik ben al tijden op zoek naar een mooie rode gebreide sjaal, en nu heb ik er een!

Bij HEMA hebben ze nu trouwens ook weer de dikke panty’s, van 60 denier. Die hebben ze in de zomer niet. Ik draag zelf veel jurkjes en draag daar bijna altijd een dikke panty of legging onder, maar het is zo fijn als er een voet aan zit, omdat ik vaak schoenen draag waarin je een deel van mijn voet ziet (enkellaarsjes of Vans). Deze panty’s zijn heel erg fijn, lekker dik, zitten heerlijk en er zit dus een ‘voet’ aan vast. En maar vier euro. De perfecte dikke panty’s! Ze zijn er in een aantal kleuren, maar ik heb gewoon zwart. Ze gaan altijd heel hard, in mijn maat (ik koop altijd 36/38, liever iets te strak dan te los) waren er nog maar twee en die heb ik dus meteen meegenomen.

Gewoon weer even een fashion budget tip! Wat houd ik toch van de HEMA 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.