14 april 2013 door Cynthia Schultz 137 reacties
 • budget make-up
 • cheap
 • goedkope
 • goedkope make up
Een MissLipgloss artikel

Budget make-up

Budget make-upJe hoeft echt geen fortuin uit te geven aan make-up als je kwaliteit wilt. Ook goedkope make-up kan van heel goede kwaliteit zijn. Je ziet op MissLipgloss.nl regelmatig budget make-up voorbij komen. Vandaag wil ik mijn favoriete budget make-up merken en producten bespreken en enkele tips geven.

MissLipgloss.nl Budget Categorie

Budget make-up

Als eerste tip: MissLipgloss.nl heeft een speciale ‘budget’ categorie. Rechts in de lijst zie je hem staan, en als je op zoek bent naar reviews over budget make-up, maar ook andere goedkope producten, moet je zeker even naar die categorie kijken. Je vind er honderden blogposts over budget beautyproducten.

Ik vind het heerlijk om goede goedkope make-up te vinden, elke week weer ontdek ik budget make-up die bewijst dat make-up absoluut niet duur hoeft te zijn om goed te zijn. Natuurlijk is het ook heerlijk om prachtige MAC, Dior en NARS producten te kopen, maar het voelt soms ook als een sport om heerlijke goedkope make-up te vinden die haar werk geweldig doet. Ik heb zelf heel wat budget make-up producten in mijn stash die ik ook echt heel veel gebruik.

Mijn favoriete budget make-up merken

Budget make-up

Geen enkel merk is heilig en ik ken ook geen enkel make-up merk waarvan ik elk product dat ik probeerde, fijn vond. Toch zijn er echt wel een aantal heel goede merken die heel veel kwalitatief goede budget make-up producten hebben. Mijn favorieten:

Over alle merken heb ik al wel eens geschreven op mijn blog, als je op de naam van het merk klikt, vind je alle blogposts er over.

Budget make-up

Een aantal van mijn favoriete budget make-up producten

Ik heb er teveel om op te noemen, maar ik kan je absoluut kennis laten maken met een deel van mijn favoriete budget make-up producten. Als je een vaste bezoeker bent, heb je deze producten vast al eens langs zien komen. Als ik al een blogpost over het product geschreven heb, kan je op de naam van het product klikken, dan kan je deze bekijken.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette. €4,99

Budget make-up

Catrice BB All Round Foundation Multi-Benefit Make Up. €5,99

Essence make-up Sponge. €3,99

Budget make-up

Op deze foto: Essence All About Matt Fixing Compact Powder. €2,99

Budget make-up

Catrice Camouflage Cream. €2,99

Hema Eyebrow Pencil. €1,75

Budget make-up

Budget make-up

MIYO Single Eyeshadow. €3,95

Catrice Prime & Fine Translucent Loose Powder. €5,49

Natuurlijk heb ik nog veel meer budget favorieten, die kan je ontdekken door m’n reviews te lezen. Het is gewoon teveel om in één keer te laten zien!

Budget make-up – twijfel je?

Als je in de winkel staat en je twijfelt over de kwaliteit van het product, dan kan je het volgende doen:

 • Pak je telefoon, Google het product en check of beautyblogs er misschien al een review over hebben geschreven
 • Test het product uit voor zover dat kan. Swatch een oogschaduw of lipstick, kijk of een stift eyeliner goed zwart is en natuurlijk of het er goed uit ziet. Is de verpakking stevig? Ziet het product er goed uit?
 • Check de bestanddelen van het product, kijk of er geen irriterende of verstoppende bestanddelen in zitten.

Het hele ding van budget make-up is juist dat het lekker goedkoop is, dus je loopt gelukkig ook niet heel veel risico als een product niet bevalt. Toch is het altijd handig om vooraf even te checken of de kwaliteit goed is, en de meest betrouwbare manier is gewoon door eerst reviews te checken, of misschien heb je vriendinnen die bedreven budget make-up gebruikers zijn.

 

Ik hoop dat ik je zo iets verder heb geholpen bij je zoektocht naar goede budget make-up. Wat zijn jouw favoriete budget make-up producten? Nog dingen die ik absoluut moet proberen?

Ik beloofde gisteren een video over de goodiebag van mijn boeklancering. Gisteren nam ik hem op, en daarna ging er iets mis met mijn SD kaartje… In verband met afspraken kon ik geen nieuwe video meer opnemen dus die komt later deze week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

137 reacties
 1. Michelle Kaiser

  Ik ben zelf een fan van Sleek en Catrice
  Ik zelf gebruik namelijk Catrice wenkbrauwpotlood en Sleek heb ik al 3 oogschaduw palettes van, wat alleen maar meer zal worden. En Essence moet ik eens vaker proberen.
  Garnier is ook best budget proof. Mooie BB creams hebben ze.
  Er zijn zoveel mooie merken.

 2. pieter

  Kijk voor budget make-up ook eens bij Federico Mahora op “www.fmpartnerprogramma.nl” .
  Zie eerst ‘make-up catalogus’ daarna “Prijslijst en Punten” voor nog eens 30% extra voordeel
  op catalogus prijs.
  Levering direct vanaf fabriek via TNT naar jou als eindgebruiker.
  Geen importeur, groothandel of winkels; direct via webshop.
  Voor meer informatie neem contact met mij op via “www.information.fmmember.com”
  grt. Pieter

 3. Corinne

  Ik vind de spullen van NYX ook altijd fijn. Maar die ligt in budget denk ik net iets hoger. Blush is daar bijvoorbeeld 6 euro ofzo…

 4. Emma.

  Echt super leuk en handig artikel! Mijn favoriete merk is denk ik ook wel catrice (:

 5. Danielle

  Leuk een artikel over budget make-up! Duur hoeft niet altijd beter te zijn. Als ik iets zie check ik ook inderdaad altijd wat beautybloggers er over zeggen super handig!

 6. Marjolein Kucmer

  Ik ben ook echt gek op budget make-up… de goeie dan 😉
  Ik had pas van mijn zus als verrasing de nude palette van catrice gekregen 😉 super lief!
  Het palette is echt geweldig 🙂 en de eyebrowpencils van de hema zijn ook heel goed! 😀 ik heb daarvan nummer 10 gok ik (de lichte)

  *Hugs*
  Marjolein

  • pieter

   Dag Marjolein,
   Kijk voor budget make-up ook eens bij Federico Mahora op “www.fmpartnerprogramma.nl” .
   Zie eerst ‘make-up catalogus’ daarna “Prijslijst en Punten” voor nog eens 30% extra voordeel
   op catalogus prijs.
   Levering direct vanaf fabriek via TNT naar jou als eindgebruiker.
   Geen importeur, groothandel of winkels; direct via webshop.
   Voor meer informatie neem contact met mij op via “www.information.fmmember.com”
   grt. Pieter

 7. Pauline

  Ik wou graag de site van ELF bekijken, maar kom steeds uit op een site van de TOTAL hahaha. misschien verkeerde link erin gezet? 😆

  • pieter

   hoi Pauline,
   Kijk voor budget make-up ook eens bij Federico Mahora op “www.fmpartnerprogramma.nl” .
   Zie eerst ‘make-up catalogus’ daarna “Prijslijst en Punten” voor nog eens 30% extra voordeel
   op catalogus prijs.
   Levering direct vanaf fabriek via TNT naar jou als eindgebruiker.
   Geen importeur, groothandel of winkels; direct via webshop.
   Voor meer informatie neem contact met mij op via “www.information.fmmember.com”
   grt. Pieter

 8. Eva

  Ik ben echt al weken op zoek naar die nude palette van catrice. Maar hij is echt nergens te vinden! Iemand enig idee?

 9. Tanja

  Ik heb al een aantal keer bij de kruidvat gekeken maar elke keer kan ik het catrice palet niet vinden. Weet iemand hoe dit kan? Want in het artikel staat dat je het gewoon al kan kopen.

 10. Dimphy

  Handig artikel! Meestal kijk ik bij budget producten of ze goed gepigmenteerd zijn ( bij oogschaduws dan..) en of de kleur mij staat maar ik lig er niet wakker van als een oogschaduw van € 2,99 niet zo mooi is als ik dacht, haha.

 11. Charlotte

  Leuk artikel!
  Inderdaad, budget kan ook heel goed zijn.
  Ik ben vooral weg van Sleek en elf. Maar de Catrice BB Cream is ook echt een topper! ^_^

 12. Chinouk

  Ik heb eigenlijk maar weinig budgetmerken in vergelijking tot de drogisterij/high end merken. Maar een absolute budgettopper is voor mij de Miss Sporty wenkbrauwpotlood in de kleur black 01 en de nagelolie van Essence. Ik ben wel benieuwd naar de camouflage cream van Catrice! Ik zie wel regelmatig leuke dingetjes voorbij komen in de budgetmerk-schappen, maar op één of andere manier koop ik er toch nooit veel van. 🙁

 13. Esther

  leuke artikel Cynthia.
  Ik vind catrice en nyc wel favorietjes.

  Gr Esther

 14. Natasja

  Jaa, Catrice en Sleek! Grote favorieten hier. 🙂

 15. Saska

  Ik ben ook echt van de budget make-up! Ook mascara’s hoeven van mij nooit super duur te zijn..

 16. Lifesplash

  Leuk zo’n overzichtje! Vind die van MIYO erg mooi, haha, vind het ook erg leuk dat ik veel producten al eerder voorbij heb zien komen, ja! Ik ben zelf van van Catrice, vind dat echt een heel erg fijn budget merk. Goede tips ook, vooral die van de mobiel is héél herkenbaar haha!

 17. Jana

  Wow die oogschaduws zijn prachtig en budget! Ik hou van Catrice ^^ x

 18. Ilse

  Maak je ook eens een review over de nieuwe producten in je shop en dan met name de bb crème van sleek, ben erg benieuwd want ik ben dol op bb crèmes.

 19. Sylja

  Super leuk artikel!

  Ik ben gek op teeez! Ken je dat? Echt super fijne merk, en super goedkoop. Ik vin de duo’s oogschaduws echt super mooi!

  Verder vind ik Milani ook echt een top merk, en wet ’n wild, is ook echt super fijn, ik vind de blush van wet ’n wild, Pearles and Pink, super mooi! Is een goede dupe van Nars Orgasem.

 20. Stèphanie

  De blushes en highlighters van Sleek vind ik super! De nagellak van Catrice en de loose powder daarvan gebruik ik ook regelmatig(eigenlijk altijd). Mijn favoriete twee budgetmerken!

 21. Jorinde

  Catrice is denk ik mijn favo budgetmerk> P2 vind ik ook super, maar volgens mij alleen in Duitsland te koop.

 22. natalia

  Leuk artikel! Cynthia, wat is jouw favoriete budget mascara? Ik wil overstappen naar goede budget make up om geld te besparen, hihi. Is er een budget mascara die net zo goed is als dure mascaras?

 23. Alette

  Leuk artikel:) ik vind het zelf ook altijd ontzettend leuk om goede budget producten te vinden! Catrice is echt een favoriet in de winkel, sleek online 🙂 geweldige producten voor kleine prijsjes 🙂

 24. Mandy

  Catrice is echt een goed budget merk! Die oogschaduws van Miyo zag ik al ooit op je site, ze zien er erg goed uit! Misschien toch maar eens bestellen hihi

 25. Anna

  Die oogschaduw mono’s geven echt veel kleur af zeg, wauw! Sleek en Catrice vind ik ook geweldige merken :love:

 26. marissa

  Nooit echt een fan van essence geweest. Catrice (behalve de lipsticks) en sleek zijn toch wel mijn favoriete budget merken!

 27. linda

  De hema wenkbrauwpotloden zijn (bij ons) in de tussentijd €2,00 geworden! Dankzij een oude review van jou heb ik ze gekocht, ze zijn echt super fijn. XXX

 28. Emma

  :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

 29. Ina

  Mijn lievelings budget merken zijn catrice en essence. 🙂

 30. Lot

  Waar is het middag artikel?

  • Miss Lipgloss

   Op zondag is er altijd 1 artikel 🙂

 31. Syl

  Ik heb pas sleek rose gold blush in jouw webshop gekocht. Wat is hij prachtig! Catrice blijft mij verbazen, vooral de lipsticks en potloodjes.

 32. xxxx

  ik heb nu gelijk zin om alles te kopen omdat het toch zo goedkoop is haha!

  ik heb een vraagje dat helemaal niks met dit artikel te maken heeft. Ik heb van die kleine bodybutters van the body shop, ik gebruik deze soms als handcrème (voor de héérlijke geur). Misschien een stomme vraag, maar doet dit wel echt iets voor je handen? wat is precies het verschil tussen een bodybutter en een handcrème?

 33. Amy

  Mijn favoriete budgetmerk is zeker en vast Catrice dan. Vooral hun nieuwe concealer is echt een holy grail product voor mij!

 34. Nikita

  Ik heb die essence make up sponge nog steeds niet kunnen vinden 🙁 Zo irritant!
  In elke kruidvat waar ik kom zeggen ze dat ze al een paar maanden niet binnen gekomen zijn en dat ze niet weten waarom dit zo is. Iemand een tip waar deze wel in de schappen ligt in Zuid-Holland? Mijn beauty blender is namelijk echt aan vervanging toe..

 35. Maartje

  Heel leuk artikel! Ben erg benieuwd naar het catrice palet! Ga er binnenkort zeker even naar zoeken!
  Alleen als ik op de link ‘Elf.com’ klik kom ik op de website van het tankstation niet het make-up merk!

  :*

 36. Hester

  Budgetmake-up vind ik echt een heel fijne ‘uitvinding’, ghehe! Leuke blogpost!

 37. lisanneleeft

  De concealer en het wenkbrauwpotlood horen ook zeker bij mijn favorieten! Ik ben nog steeds treurig om de matt foundation van Catrice die uit het assortiment is, dan moet ik straks weer op zoek naar een (liefst budget!) lichte foundation
  Die MIYO oogschaduws zien er echt geweldig uit zeg, zo veel pigment!

 38. Dian

  Heei
  Wow dit is heel handig zeker omdat ik niet al te veel wil uitgeven maar toch een goede kwaliteit wil. Maar zou je het een keer over makeup borstels willen hebben van wanneer je ze eigenlijk pas hoeft schoon te maken en hoe je dat anders moet doen? :blush:

 39. Jana

  Het meerendeel van de goedkopere make up merken komen uit precies dezelfde fabrieken als de duurdere merken. Als je alleen maar geld uit geeft aan dure merken, doe je precies wat de beauty industrie graag wil.

 40. Eva

  Ik heb zelf bijna alleen maar budgetproducten, met uitzondering van een Dior oogschaduwpalet wat ik heb gekregen met Sinterklaas en een mascara van Clinique, wat voor mij eigenlijk best veel is. Toch heb ik nooit het gevoel gehad dat ik high-end miste en alleen maar prutspullen heb.

 41. Sofie

  Budget producten kunnen inderdaad zooooo fijn zijn 😀 Af en toe kan er ook echt blij van worden dat ik voor een prikjes toch echt iets kwalitatief gevonden heb 🙂

 42. Chahrazad

  De pigment van MIYO Single Eyeshadow ziet er zo goed uit. En indd, budget makeup kan ook goed zijn.

 43. Elize

  Bij de Hema verkopen ze nu een brush cleanser, net als die van Sephora! Daar ben ik erg benieuwd naar 🙂 🙂

 44. Lilo

  Ik houd ervan om zowel budget als duurdere producten te hebben. De wenkbrauwpoeder van Catrice is echt geweldig! Ik gebruik hem elke dag. Ook de oogschaduwbasis van Essence is een favoriet.

 45. The Sketched Chef

  Wow, de pigmentatie van MIYO is echt adembenemend !
  Ik heb trouwens nog een vraagje, ik zag dat jouw boek in de truly yours pakketten zat, kan ik deze pakken nog bestellen ? Of krijg ik dan alweer een andere, van de volgende maand.

 46. Sanne

  Ik ben vooral erg tevreden over catrice en sleek! Super fijne producten voor een hele fijne prijs

 47. Susanne

  Ik heb eigenlijk vooral budgetproducten. Ik ben vooral heel tevreden over het Nude-palette van Catrice, die gebruik ik eigenlijk wel elke dag.

 48. tesss

  heerlijk van die budget toppers. Alleen jammer dat ik ze haast nooit vind hihi.
  heb nu wel n eyeliner van essence en jumm wat issie goed!
  wil zelf vooral wat duurdere blushes en een mooie transparante poeder, daar ben ik voor aan het sparen =)

 49. joliefie

  Echt wel geweldig artikel voor velen onder ons denkik. Budget kan dus wél fijn zijn hé 😉

 50. Sienna

  Leuke blogpost, handige tips, maar het h.ema wenkbrauwpotlood kost 2,=euro nu
  dag dag

 51. Anna Marchien

  Leuk artikel, ik hou zelf ook een groot fan van budget make-up!
  Maar even een dingetje, de link die bij ELF staat klopt niet, het moet zijn http://www.eyeslipsface.nl/
  en niet elf.com, want dan kom je op een site van een benzineleverancier uit ofzo 😉

 52. Eline

  Hema wenkbrauwpotlood is al jááren mijn favoriet echt een aanrader inderdaad! Ik mis in dit artikel nog de essence i love crazy volume mascara 🙂

 53. Marijke

  Ik zag laatst oogschaduw van Nivea voor een heel klein bedragje bij de Zeeman te koop. Ik wist niet dat Nivea ook oogschaduw maakte. Ben heel benieuwd naar een review daarvan!

 54. Margriet

  Klopt de link wel die naar de ELF make up gaat? IK kom uit bij de total benzine merk.
  Misschien kijk ik niet goed?
  Ik ben een vrouw ouder dan je gemiddelde publiek en ik kijk graag altijd even naar je website.
  Leuk om ook de budget merken voorbij zien te komen.

 55. DiANA

  Miyo vind ik niet zo budget 😛 Maar wel mooie pigmentatie!

  De rest heb ik bijna allemaal in huis 😛 Alleen dat EI kan ik nergens krijgen -.-

 56. Tedje

  Ik vind de BB cream van Catrice zo fijn!

 57. Lytje

  Ik vind Essence en NYC erg fijn. Ik wil ontzettend graag nog eens iets van Sleek en MIYO uitproberen, die producten lijken me echt heel erg fijn!

 58. frederique

  Zou je een budget highlighter willen reviewen een keer. ik ben nog steeds op zoek.

 59. eva.

  Mijn favorieten zijn Essence, Catrice en NYC (New York Color).

  xxxxxoxoxoxoxxxxx. :*

 60. Sophie

  Mijn favoriete budget merk is elf – dierproefvrij en ik houd van hun natuurlijke(re) lijn die mooie kleuren lipstick en overige items heeft 🙂

 61. Uniquelifepassion

  Wat een leuk artikel Cynthia!
  Ik vind sleek persoonlijk heeeel erg fjn.
  Liefs Lon

 62. Fleur

  Die nude palet van Catrice wil ik ook nog steeds. Maar die is helaas altijd uitverkocht als ik er naar zoek 🙁 Wat vervelend van je SD kaart zeg. Las t al op Twitter. Hoop voor je dat ie snel hersteld! Rot is dat als de techniek je in de steek laat, ik heb dat met mijn laptop regelmatig.

 63. Lieze

  Leuke post, zelf koop ik eigenlijk alleen maar budgetproof make-up, inderdaad juist leuk om uit te vinden welke echt heel goed zijn!

 64. Budgetproof.nl

  M’n sitenaam verraad het al, maar dit vind ik een héél leuk artikel :D!

  • Lytje

   Haha, dat begrijp ik heel goed! :hihi:

 65. Kelly

  Sleek wil ik zeker nog eens uitproberen. Nyc, catrice, essence en hema vind ik over het algemeen fijne merken!

 66. Isabel

  Ik vind budget makeup ook altijd veel leuker dan high-end (enzo) omdat het minder kost en je dus meer kunt uitproberen. Verder gebruik ik niet zo heel veel makeup dus is duur eigenlijk gewoon zonde 🙂

 67. Natasja

  Erg leuk artikel een zeker heel handig voor iedereen die net begint met make uppen.

 68. Esmay

  Leuk artikel dit! Zelf vind ik die Essence poeder ook fijn! En die MIYO oogschaduws blijven me verbazen qua ’t pigment, zo goed!!

 69. Aida

  Miss Sporty heeft ook erg fijne producten en voor een hele fijne prijs.

 70. Joyce

  Fijn artikel! Ik ben vooral dol op Catrice

 71. Kim

  Ik vind Sleek een ontzettend fijn merk! Ook Essence vind ik wel fijn, altijd leuke items in de collectie voor een fijne prijs.

 72. Milou

  Kan heel blij worden van goedkope make-up, als het dan ook nog eens fantastisch werkt ben ik helemaal om. 😉 haha. Denk dat ik de mascara van Essence Mukti action waterproof mascara fijn vind. Deze separeert goed en kan tegen een regenbui op de fiets. 🙂 Likee

 73. Lenneke

  Oja! Ik was de make-up sponge van Essence alweer vergeten. Toch eens proberen 🙂

 74. Lotte

  Leuk! Ik ben zelf vooral gek op Catrice, al moet ik zeggen dat Essence en Hema wel steeds dichter in de buurt komen. Ik vind Miss Sporty overigens ook een prettig budgetmerk, wel jammer dat daar veel minder over wordt geschreven.

 75. Gloria

  Ik blijf echt bij catrice en essence, maar ook make-up van de H&M vind ik fijn!

 76. Ashleey

  MIYO Single Eyeshadow zien er echt prachtig uit!! Ik ga zeker even een kijkje nemen in je webshop!

 77. Edith

  Leuk artikel, ik ben gek op budget producten! De oogschaduwkleurtjes van miyo zien er heel goed uit!

 78. Lesley

  Ik ben benieuwd wat jij van Fogan / Wet ’n Wild vind. Deze make-up is via de webshop van Fogan te koop, maar veel meiden komen dit merk tegen op de evenementen waar ze dan met een grote stand staan en alles een euro kost.

  • Miss Lipgloss

   Wet ’n Wild vind ik te gek maar is in NL niet meer verkrijgbaar, Fogan ken ik niet 🙂

  • Nikki

   via de website van fogan kun je wet ’n wild producten kopen, ik weet alleen niet of dat ze daar alle producten hebben.

  • Jana

   With all due respect, maar dan moet je toch echt es wat beter research doen. Wet ’n Wild is WEL in Nederland verkrijgbaar. Is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.NL

  • Jana

   Dat zijn dus al drie websites waar ze het verkopen 🙂 En dan zeggen dat het hier in NL niet verkocht wordt…pfffft.

  • Miss Lipgloss

   Nou zeg, rustig maar. Ik bedoel dat het in NL niet fysiek in de winkels verkocht wordt. Vroeger werd het bij Trekpleister verkocht, nu is het nergens fysiek meer verkrijgbaar.

 79. Pien

  Leuk artikel! Ik gebruik de wenkbrauwpotloodjes van de HEMA ook altijd. Ze zijn duurder geworden, namelijk 2 euro.

 80. Josephine

  Wauw, de MIYO single oogschaduws blijven zo mooi, geweldige pigment. Ik ben het met je eens qua merken, ze hebben inderdaad fijne producten 😀

 81. Toad

  Ik heb laatste een dikke oranje/roze mascara gekocht van NYC en die is heel erg fijn! Kostte geloof ik 3 of 4 euro.

 82. Joyce

  die MIYO oogschaduws zijn echt prachtig!

 83. Martina

  Ik ben ook gek op mooie budget producten! Zo fijn, een mooi product en ook nog lekker goedkoop! 🙂

 84. Maureen

  Ik zoek de Essence makeup sponge, maar hij is Altijd uitverkocht… Super jammer!
  Leuke review!

 85. Stefanie

  Ik heb een aantal favorieten toch ga ik denk ik ook maar eens sleek proberen.

 86. Kelly Caresse

  Wat een leuk artikel met allerlei fijne budget producten! Ik kies zelf ook graag voor budget proof omdat ik er achter ben gekomen dat vaak hartstikke goed is, ik ben vooral fan van Catrice, deze producten blijven me verbazen, zelfs mijn mac foundation heeft plaats gemaakt voor de catrice photo finish!

  • jennifer

   eind april komen ze weer zei een verkoopster tegen mij.

  • jennifer

   Der zijn er zoveel verkocht dat t vanuit de ”fabriek” niet meer te leveren was aan de leveranciers. dus ze moesten eerst weer zoveel van die dingen maken voor ze weer met de leveranciers mee kunnen… jawel. dit was het verhaal van een verkoper van de kruidvat. haha.. nou eind april dus..

 87. Beautydagboek

  Ik heb heel veel favoriete budget merken! Essence, catrice, sleek. Maar mijn collectie bestaat ook uit veel van too faced, Mac, rimmel en clinique 🙂

 88. Emilia

  Jaaa, de Catrice Camouflage Cream is bij ook favoriet. En die oogschaduws van Miyo zien er ook super uit zeg, wat een pigment! :love:

 89. Iscreambeauty

  Die camouflagecream heb ik ook en dat is echt mijn favoriet. Ook die nude palette bevalt erg goed. Handig dat je een categorie hebt voor budget make-up

 90. maxime

  de mascara van catrice: all round mascara waterproof is een aanrader.

 91. Ingeborg

  Wauw! Super gaaf artikel, en die pigmentatie van de MIYO Single Eyeshadows! Waaaauw!

 92. EliseJoanne

  Bij tijd en wijle vind ik zelf budgetmerken beter dan luxe merken. Over het algemeen heb ik in verhouding net iets meer budget op qua make-up dan high-end merken. Er zijn super goede BB creams, mascara’s, nagellakken van Catrice en fantastische paletten van Sleek dus ik weet het wel! Dit weerhoudt me er alleen niet van om ook hele dure producten te kopen..:) Ik vind duurdere producten van MAC en Chanel bijvoorbeeld prachtig..! Het hebbehebbehebbe-gehalte is erg hoog! (Die Miyo swatches zijn trouwens erg mooi zeg!)
  Leuk artikel Cynthia en we zien het filmpje volgende week wel!

 93. Wendy (B)

  Oh, die Miyo oogschaduws!
  Zo mooie!

 94. Diedeke

  Heel goed artikel! 70% uit mijn stash bestaat uit budget make-up.
  Ik ben gek op de producten van Sleek en Catrice. Goede betaalbare producten? Ik hou ervan! 🙂

 95. Priscilla

  Ik ben gister wezen shoppen bij de kruidvat. Heb voor 35 euro aan make-up (incl. kwasten) van Catrice en Essence gekocht! Ik ga het vandaag allemaal eens uittesten. Ben benieuwd! :blush:

  • Diedeke

   veel plezier 🙂

 96. Lidewij

  Wat vervelend dat er iets misging met je kaartje, maar dan houden we dat filmpje gewoon van je tegoed 😀
  Ik ben dol op budget make-up en ik vind het leuk om mijn stash daarmee wat budgetvriendelijker uit te breiden. Maar de meeste basisproducten, zoals oogschaduw, primer, mascara, en eyeliner heb ik wel van wat duurdere merken omdat ik die toch een stuk fijner vind werken. Maar extra aanvullingen koop ik graag van budgetmerken! En bijna mijn hele nagellakstash bestaat uit Catrice nagellak en die is hartstikke top 😉 mijn favoriete budgetmerk is dan ook Catrice, ik vind de producten er altijd net wat leuker uitzien dan die van Essence.

 97. Sabien

  Ik ben gek op Sleek! En ik sta regelmatig voor een schap beautyblogs te checken wat ik moet nemen, haha. Zo handig! xoxo

 98. Ester

  Allemaal producten die ik zelf ook heel graag gebruik!
  Vooral de producten van Catrice. De producten van Essence vind ik niet allemaal even fijn, vooral de nagellakjes vind ik verschrikkelijk.
  Wel een handig lijstje zeg! Ik ben dol op budget, dus ik ga mooi even een kijkje nemen tussen je reviews. :love:

 99. nena

  Leuke post!

  Ik zou dringend een NYC moeten testen!

 100. Charile

  Mijn favorieten zijn Essence en Catrice 😀

 101. Hanan

  Mijn favo is echt Catrice,vooral na die concealer en bb-cream….love it!

 102. Laura

  Ik heb ook erg veel budget producten in mijn stash. Het is gewoon leuk dat je toch goede producten voor weinig geld kan hebben. Essence, Catrice, NYC en Sleek zijn mijn favoriet!

 103. Suzanne

  Leuk artikel. Mijn favoriete budget merk is catrice.

 104. Sofie

  Wat een leuk artikel! Mijn favoriete budget merk is Sleek en Catrice :love:

 105. Kimberly

  Mijn favoriete budget merk is Catrice! Ze hebben fijne producten voor een leuk prijsje! Ook Essence vind ik een erg fijn merk! Sleek wil ik nog wel eens gaan uitproberen.

 106. Lynn

  Mijn favoriete budget merk is PUA, te koop bij de drugsstores in Londen. Zeer goede kwaliteit en pigment.

  Cynthia, ik wil je even complimenteren met je boek! Ik heb deze gister binnengekregen in de trulyyours box. Vannacht had ik nachtdienst en ik heb heel je boek uitgelezen, super handig en zeer leuk geschreven boek! Mijn collega is er nu alvast in begonnen.

  Ga zo door!

 107. a.

  mijn favoriet is Sleek, perfect voor mijn budget:)
  gefeliciteerd met je boek! je zag er stralend uit!