Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget make-up
  • cheap
  • goedkope
  • goedkope make up
Een MissLipgloss artikel

Budget make-up

Budget make-upJe hoeft echt geen fortuin uit te geven aan make-up als je kwaliteit wilt. Ook goedkope make-up kan van heel goede kwaliteit zijn. Je ziet op MissLipgloss.nl regelmatig budget make-up voorbij komen. Vandaag wil ik mijn favoriete budget make-up merken en producten bespreken en enkele tips geven.

MissLipgloss.nl Budget Categorie

Budget make-up

Als eerste tip: MissLipgloss.nl heeft een speciale ‘budget’ categorie. Rechts in de lijst zie je hem staan, en als je op zoek bent naar reviews over budget make-up, maar ook andere goedkope producten, moet je zeker even naar die categorie kijken. Je vind er honderden blogposts over budget beautyproducten.

Ik vind het heerlijk om goede goedkope make-up te vinden, elke week weer ontdek ik budget make-up die bewijst dat make-up absoluut niet duur hoeft te zijn om goed te zijn. Natuurlijk is het ook heerlijk om prachtige MAC, Dior en NARS producten te kopen, maar het voelt soms ook als een sport om heerlijke goedkope make-up te vinden die haar werk geweldig doet. Ik heb zelf heel wat budget make-up producten in mijn stash die ik ook echt heel veel gebruik.

Mijn favoriete budget make-up merken

Budget make-up

Geen enkel merk is heilig en ik ken ook geen enkel make-up merk waarvan ik elk product dat ik probeerde, fijn vond. Toch zijn er echt wel een aantal heel goede merken die heel veel kwalitatief goede budget make-up producten hebben. Mijn favorieten:

Over alle merken heb ik al wel eens geschreven op mijn blog, als je op de naam van het merk klikt, vind je alle blogposts er over.

Budget make-up

Een aantal van mijn favoriete budget make-up producten

Ik heb er teveel om op te noemen, maar ik kan je absoluut kennis laten maken met een deel van mijn favoriete budget make-up producten. Als je een vaste bezoeker bent, heb je deze producten vast al eens langs zien komen. Als ik al een blogpost over het product geschreven heb, kan je op de naam van het product klikken, dan kan je deze bekijken.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette. €4,99

Budget make-up

Catrice BB All Round Foundation Multi-Benefit Make Up. €5,99

Essence make-up Sponge. €3,99

Budget make-up

Op deze foto: Essence All About Matt Fixing Compact Powder. €2,99

Budget make-up

Catrice Camouflage Cream. €2,99

Hema Eyebrow Pencil. €1,75

Budget make-up

Budget make-up

MIYO Single Eyeshadow. €3,95

Catrice Prime & Fine Translucent Loose Powder. €5,49

Natuurlijk heb ik nog veel meer budget favorieten, die kan je ontdekken door m’n reviews te lezen. Het is gewoon teveel om in één keer te laten zien!

Budget make-up – twijfel je?

Als je in de winkel staat en je twijfelt over de kwaliteit van het product, dan kan je het volgende doen:

  • Pak je telefoon, Google het product en check of beautyblogs er misschien al een review over hebben geschreven
  • Test het product uit voor zover dat kan. Swatch een oogschaduw of lipstick, kijk of een stift eyeliner goed zwart is en natuurlijk of het er goed uit ziet. Is de verpakking stevig? Ziet het product er goed uit?
  • Check de bestanddelen van het product, kijk of er geen irriterende of verstoppende bestanddelen in zitten.

Het hele ding van budget make-up is juist dat het lekker goedkoop is, dus je loopt gelukkig ook niet heel veel risico als een product niet bevalt. Toch is het altijd handig om vooraf even te checken of de kwaliteit goed is, en de meest betrouwbare manier is gewoon door eerst reviews te checken, of misschien heb je vriendinnen die bedreven budget make-up gebruikers zijn.

 

Ik hoop dat ik je zo iets verder heb geholpen bij je zoektocht naar goede budget make-up. Wat zijn jouw favoriete budget make-up producten? Nog dingen die ik absoluut moet proberen?

Ik beloofde gisteren een video over de goodiebag van mijn boeklancering. Gisteren nam ik hem op, en daarna ging er iets mis met mijn SD kaartje… In verband met afspraken kon ik geen nieuwe video meer opnemen dus die komt later deze week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.