Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • lipstick
  • nagellak
  • paris ballerine
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Paris Ballerine

Ik was heel enthousiast over de kerstcollectie van Bourjois (met het mooie smokey eyes paletje wat ik heel vaak gebruik!) en nu komt het Franse merk weer met heel iets anders voor dit voorjaar. De collectie heet Paris Ballerine en is een kruising tussen het lieflijke en zachte van een ballerina en het stoere van een rockchick! Je ziet zachte, lieve poederkleuren, maar ook zwart en heel donkerblauwgrijs. Heel mooi om met elkaar te combineren, wat dacht je van een zacht en lief opgemaakt gezicht met mooie donkere vampy nagels? Of juist andersom, zware smokey eyes met mooie lichtroze nagels en een lichtroze highlighter op je wangen… Kijk mee naar de nieuwe producten die in deze collectie zitten!

Dit zijn niet de enige producten in de collectie, maar slechts de nieuwe. Er zitten nog twee oogschaduws in (in 25, argent scintillant, een grijze kleur en 5, een lichtroze kleur) en zwarte Volume Glamour mascara.

Wat zien we hier? Drie nieuwe Sweet Kiss Naturel lipsticks in drie roze tinten, Rose Innocence, Rose Romantique en Rose Passionné. De nagellak is er in de kleuren Bleu Asphalte en Rose Satin. Rechts zie je de Touche Illuminatrice in Rose Essentiel, en de nieuwe Effet Smoky potloden zijn er in de kleuren Ultra Black, New Wave Blue en Sand Rose. Prachtige op elkaar afgestemde kleuren in deze collectie, dat doet Bourjois altijd weer heel goed. Op het eerste gezicht zit dit er uit als een heerlijke voorjaarscollectie (waar ik heel blij van word)!

Rose Innocence, Rose Romantique en Rose Passionné

Rose Innocence, Rose Romantique en Rose Passionné. Zoals je ziet zijn dit zachte, licht transparante kleuren. Ik vind vooral Rose Innocence mooi, lekker naturel en nude, past perfect bij een grijze of zwarte smokey eye. Deze kosten €12,50 per stuk.

Deze potloodjes zijn nieuw en zien er superleuk uit. Aan de achterkant zit een kwastje (geen sponsje) om het lijntje te vervagen, wat prima werkt! Ik ben verrast door de substantie, ze zijn vrij vettig en er komt ontzettend veel kleur vanaf. Het brengt heel makkelijk aan en je hoeft niet te duwen. Als je punt scherp is kan je overal perfect bij, echt fijne oogpotloden vind ik het! Ze kosten €8,40 per stuk.

Sand Rose, New Wave Blue en Ultra Black. Prachtige kleuren, toch? Ook al is Sand Rose een lichte kleur, je ziet dat ‘ie compleet dekkend is. Ik ben onder de indruk!

Deze Touche Illuminatrice in Rose Essentiel vind ik prachtig, dit is een highlighter die écht veel glans geeft, zoals een highlighter dat hoort te doen! Er komt een kwastje bij dat kwalitatief best goed is. Dit kost €10,90.

En als laatste de twee geweldige nagellakken, in Rose Satin (pastelroze) en Bleu Asphalte (blauwgrijs). Ik ben vooral helemaal weg van Bleu Asphalte, het is een heel bijzondere kleur. Beide kleuren dekken in twee laagjes en bevatten geen glitter of shimmer, maar ze glanzen wel enorm! Ze kosten €8,50 per stuk. Deze nagellakken zijn erg fijn, ik gebruik regelmatig de So Laque Ultra Shine lakjes van Bourjois en ze lakken fijn, dekken snel, glanzen prachtig en blijven lang zitten. De potjes zijn ook nog eens mooi, net als de kleuren.

De precieze releasedatum van deze collectie is nog niet bekend, het zal waarschijnlijk eind februari in de winkels liggen (ICI Paris, Douglas, DA, Etos…). Ik vind het een erg leuke collectie en als ik je zou moeten aanraden om iets te kopen zou ik gaan voor de nagellak in Bleu Asphalte, de Touche Illuminatrice en de Effet Smoky Pencil in New Wave Blue en Ultra Black.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.