Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • mascara
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Mascara Volumizer

Na het Bourjois-nieuwtje van gister heb ik nog meer exciting news! Op mascaragebied blijven de grote merken vernieuwen. De trilmascara’s liggen inmiddels een beetje achter ons, maar een hype blijft de ‘meerdere-stappen-mascara’. Bourjois komt over een paar weken met de Mascara Volumizer met een speciaal transformeerbaar borsteltje. Hiermee kan je in twee stappen je mascara aanbrengen en het kan je wimpers tot 11 keer dikker maken, zonder die vervelende klontjes.

Het borsteltje is datgene wat het ‘m doet bij de Mascara Volumizer. Hij past namelijk de dosis aan van de formule die op de wimpers wordt afgegeven in twee fasen, en biedt twee mogelijke make-up resultaten.

Stap 1: afgestreken borsteltje. Breng stap 1 alleen aan voor volume van wimper per wimper:

Stap 1 scheidt, beheerst en disciplineert de wimpers en bereidt ze voor op de ervaring van ultiem volume. Het borsteltje bevat weinig mascara. Met slechts een beetje mascara brengt het reeds structuur in de wimpers. Het scheidt en verlengt de wimpers. Voor een natuurlijk volume zonder klontjes kan je het hier bij laten.

Stap 2: nauwelijks afgestreken borsteltje.
Pas stap 1 + stap 2 toe voor 11 keer meer volume, altijd gegarandeerd zonder klonters:


In de stappen 1 + 2 bevat het ietwat afgestreken borsteltje nog veel mascara. Het bedekt en laadt de wimpers ‘maximaal’. Volume keer 11, het effect is duizelingwekkend en nog steeds zonder klonters.

De formule is verrijkt met plantaardige was, provitamine B5, versterkende en herstellende ceramiden. Ook heel geschikt voor lensdragers en meiden met gevoelige ogen. De Mascara Volumizer komt in twee kleure, Noir Maximizer en Brun Maximizer.

Half september ligt de Bourjois Mascara Volumizer in de winkels en kost €14,90. Een review komt er natuurlijk aan!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.