Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Cream Blush

P1140732Blush draag ik elke dag en eigenlijk is dat altijd poederblush, terwijl cream blush ook ontzettend mooi (en vaak langhoudender) is. Bourjois heeft nu vier erg mooie kleuren cream blush en sinds ik deze in huis heb ben ik toch wel een beetje verkocht… Cream blush is te gek!

Bourjois Cream Blush – de eerste indruk

P1140705

P1140732

De Bourjois Cream Blush is er in vier kleuren en zit in platte, ronde doosjes die lijken op de andere ronde doosjes van Bourjois. De verpakking heeft exact de kleur van de blush en ziet er leuk en strak uit.

Bourjois Cream Blush €10,99 

P1140706

De doosjes sluiten met een mini magneetje waardoor ze makkelijk open en dicht gaan én er zit een mini spiegeltje in het dekseltje. Super handig!

Volgens Bourjois hebben de Cream Blushes een ‘cremepoedertechnologie’: in het doosje zijn het crèmes, op je huid veranderen ze in een poedertextuur. De vier verkrijgbare kleuren zijn erg natuurlijk en voor elke huidskleur is er wel een passende tint, ook voor de héél lichte huid.

Ze kosten dus elf euro per stuk, wat niet heel goedkoop is voor een blush. Ik vind het wel top dat er nu mooie crème blushes in de drogist te koop zijn, je ziet het nog niet zo veel, terwijl het wel handige, fijne en mooie soorten blush zijn.

Bourjois Cream Blush – testen maar!

P1140697

P1140698

Untitled-1

01 Nude Velvet is een superlichte perzikachtige kleur die geweldig is bij hele lichte huidjes. Er zit geen glans of glitter in.

P1140699

P1140700

Untitled-2

02 Healthy Glow is wat donkerder perzik met een subtiel glittertje.

P1140701

P1140702

Untitled-4

03 Rose Tender is een echte rozen kleur, oud roze met subtiele zilveren glittertjes.

P1140703

P1140704

Untitled-4b

04 Sweet Cherry is een iets diepere oudroze tint zonder glittertjes. Deze is de donkerste van alle drie.

P1140709

P1140710

De kleuren zijn op de huid exact hetzelfde als in de doosjes en het is het makkelijkst om ze gewoon met je vinger op je huid aan te brengen.

P1140708

Tips voor het aanbrengen van (bourjois) cream blush

  1. Je vingers zijn het makkelijkste gereedschap voor het aanbrengen van cream blush. Je kan ook een stippler kwast gebruiken of een spons, maar ik gebruik het liefst mijn vingers.
  2. Breng cream blush altijd op je naakte huid aan óf direct over je (vloeibare) foundation of BB cream heen. Vloeibaar op vloeibaar, poeder op poeder. Als je cream blush over een afgepoederde huid aanbrengt, zal het lastig te blenden zijn en dan krijg je vlekken.
  3. Als je poeder gebruikt, breng dit dan als laatste aan, na het aanbrengen van de cream blush.
  4. Wil je de kleur wat intenser? Breng dan een paar laagjes aan. Dat is mooier dan in één keer heel veel.
  5. Je kan er voor extra houdbaarheid ook een poederblush in dezelfde kleur over heen aanbrengen, maar dat is niet per se nodig.

P1140716

P1140718 Op deze foto’s draag ik 02 Healthy Glow die zijn naam eer aan doet, ik heb écht een healthy glow! Dat komt ook wel een beetje door de BB Cream die ik hier draag trouwens, de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster.

Het mooie aan de Bourjois Cream Blush vind ik dat het effect subtiel is, de blush supermakkelijk aan te brengen is en lekker lang blijft zitten, langer dan een poederblush. Het is een heerlijk product voor de zomer omdat poeder toch snel van je gezicht gaat als het warm is en zo’n romig product is dan gewoon wat meer longlasting.

Ik ben super enthousiast over de Bourjois Cream Blush en gebruik ze met veel plezier. Ik ga zeker vaker cream blush pakken in plaats van poeder blush, I love it!

De Bourjois Cream Blushes zijn nu bij de drogist te koop voor €10,99.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.