Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • mascara
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Coup de Theatre vernieuwd

Iedereen kent wel de Coup de Theatre mascara’s van Bourjois, met de witte en zwarte kant. Eerst een laag wit voor volume, daarna een laag zwart voor kleur en lengte. Bourjois vond het tijd voor iets snellers en makkelijkers, weg dus met de twee laagjes! Ze hebben ze gewoon samen in 1 formule gestopt. De mascara is trouwens ook verrijkt met nylon microvezels die werken als extensies aan de wimperuiteinden. Zo worden je wimpers dikker en langer!

En: een nieuw borsteltje! Hij is van elastomeer en is superflexibel. En tussen de elastomeer borstelhaartjes zitten mini reservoirs, zodat er zoveel mogelijk mascara in het borsteltje zit. Handig!

Bleu spectaculaire, Brun fabuleux, Noir exceptionnel

Vert extraordinaire, Violet sensationnel

Geen mascara:

Noir exceptionnel:

Violet sensationnel:

De mascara is echt super in gebruik, je pakt elk haartje mee en hij geeft veel volume. De kleuren zijn ook erg goed zichtbaar! Vaak zie je gekleurde mascara’s helemaal niet goed, dan lijkt het gewoon zwart, maar deze kleuren zie je wel. Op school had ik een keer de groene versie op, en meisjes uit m’n klas zeiden echt: “Wat cool, je hebt groene mascara op!” Heel grappig.

De Coup de Theatre 2-in-1 kost €14,30 en ligt nu in de winkel.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.