Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Christmas Surprise look

Ik was zo blij met het Gold Smoking paletje uit de kerstcollectie van Bourjois dat ik hem echt supervaak pak voor een look. Vaak meng ik de kleuren dan met andere oogschaduws maar voor dit artikel heb ik een look gemaakt alleen met de drie kleuren uit het paletje. Het resultaat is een hele mooie kerstlook die echt heel simpel is om te maken. Ik heb ook de Liner Feutre gebruikt uit die collectie.

Ik heb de witte kleur in mijn binnenste ooghoeken gebruikt, de bronskleur in het midden van mijn oogleden en de zwarte kleur in de buitenste ooghoeken en arcadeboog. Met de Liner Feutre heb ik een zwart lijntje gezet boven mijn wimperrand.

Ik draag trouwens verder MAC Face & Body foundation, Kryolan poeder, Rosebud Salve op mijn lippen en Chanel blush uit de kerstcollectie op mijn wangen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.