Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bleu asphalte
  • Bourjois
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Bleu Asphalte

Ik houd ervan als merken met nagelakkleuren komen die ik nog niet heb. Ik heb een paar honderd flesjes nagellak en het komt dus vaak voor dat ik niet echt warm of koud wordt van nieuwe nagellakjes bij cosmeticamerken. Maar Bourjois heeft in haar voorjaarscollectie Paris Ballerine een prachtig donkerblauwgrijs lakje, Bleu Asphalte! Klik op lees verder voor foto’s.

Deze foto’s maakte ik na drie dagen dragen, op wonderbaarlijk wijze bladderde alles een paar uur na het maken van de foto’s af! Op de foto’s heb ik alleen wat lichte tipwear, geen hele stukken eruit. De lak glanst mooi, dekt perfect in twee laagjes, zit in een superfijn (en mooi!) flesje, droogt snel…

Bourjois So Laque! kost €8,50 voor een flesje, wat niet echt goedkoop is maar ook niet superduur. Ik vind het een aanrader, deze lak! Zeker als je van donkerdere kleuren houdt. Bourjois is te koop o.a. bij Douglas, ICI Paris en DA.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.