Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 1 seconde
  • Bourjois
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Bourjois 1 Seconde Nagellak Zomer 2013

0000000Naast de nieuwe Rouge Edition Shine lipsticks in acht compleet nieuwe kleuren heeft Bourjois ook vier ‘bijpassende’ kleuren 1 Seconde Nagellak uitgebracht. Ze passen niet écht bij de lipsticks qua kleuren, maar wel bij de verpakking. En ik vind ze héérlijk zomers!

Bourjois 1 Seconde Nagellak Zomer 2013

P1130890

Kijk, de verpakkingen van de Rouge Edition Shine lipsticks hebben allemaal kleuraccenten. Geel, blauw, groen en koraal. In precies die kleuren zijn er 1 Seconde nagellakjes uitgebracht. Erg leuk bedacht en naast dat het leuke kleuren zijn, staat het natuurlijk hartstikke leuk in het schap in de winkels. Daar wordt ook over nagedacht!

P1130893

Dit zijn ze! Ik vind de flesjes van de 1 Seconde lakken altijd zo fijn. Ze hebben een hele lange dop die heerlijk in de hand ligt.

21 Sunny Sunday, 25 Méli Melon, 26 Blue No Blues, 27 Green Fizz

P1130903

Naast dat ik de flesjes zo praktisch (én mooi) vind, vind ik de kwastjes van de 1 Seconde nagellak ook top. Deze is heel breed waardoor je in één strook je hele nagel meepakt. Zo gaat lakken een stuk sneller en preciezer. Ik gebruik deze lakjes al zo lang ik me kan herinneren, ik vind ze erg fijn.

Bourjois 1 Seconde Sunny Sunday

P1130894

Kijk! Een mooie kleur geel! Dat is nog best lastig. Deze dekt perfect in twee lagen en heeft een mooie warme kleur. Er zit een subtiele metallic glans in maar die zie je bijna niet. Ik draag eigenlijk nooit gele nagellak omdat ik er tot nu toe nog geen had gevonden die mooi staat bij mijn huidskleur, maar deze vind ik top!

Bourjois 1 Seconde Méli Melon

P1130896

Méli Melon is een erg frisse lichte koraaltint. Dekt perfect in twee lagen en doet me denken aan ijsjes.

Bourjois 1 Seconde Blue No Blues

P1130898

Lichtblauwe kleurtjes, I love it. Blue Nu Blues is nog vrij fel, net niet pastel en doet me denken aan de helder blauwe lucht op een zomerse dag. Die nu wel snel weer mag komen, trouwens.

Bourjois 1 Seconde Green Fizz

P1130911

MY FAVORITE! Green Fizz is een geweldige lichte pastel groen kleur. Bourjois noemt hem appeltjesgroen, maar ik hoop toch niet dat je ooit een appel hebt gezien die zo’n kleur groen had! Niet eten dan, in ieder geval. Deze dekt, net als de andere lakken, ook perfect in twee lagen en is gewoon een heerlijke zomerse kleur die geweldig staat bij gebruinde handen die ik zoals je kan zien nog niet heb.

Te gekke kleuren, toch? Heerlijk zomers en de collectie is lekker compact gehouden, dat vind ik wel prettig. Geen keuze stress! Alle 1 Seconde nagellakken lakken erg fijn, hebben een goede substantie, dekken in twee lagen en drogen vrij snel. Met een base- en topcoat blijven ze een paar dagen prima op mijn nagels zitten.

Bourjois 1 Seconde Nagellak Zomer 2013 €8,49

Bourjois 1 Seconde Nagellak kost €8,49 per flesje van 9ml en is nu te koop bij o.a. drogist en parfumerie.

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.