Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boots
  • boots no7
  • creme
  • dagcreme
Een MissLipgloss artikel

Boots No7 eerste indruk: Protect & Perfect day cream

Vandaag deel ik met jullie mijn eerste indruk van de Boots gezichtsverzorging. Ik kan pas na enkele weken zeggen of het écht iets doet voor mijn huid, maar ik kan natuurlijk al wel vertellen hoe ik de producten vind in gebruik en dergelijke. Van de 4 in 1 Wipes komt al wel een uitgebreide review. Vandaag behandel ik de No7 Protect & Perfect Day Cream.

De verpakking is ten eerste heel basic, maar wel mooi en ook wel weer luxe. De pot is ovaalvormig en van matglas, wat zwaar en luxe aanvoelt. De dop is van wit parelmoer plastic. Gewoon, prima, een pot voor een creme. Alleen ik vraag me wel af hoe je de laatste restjes er uit haalt, vanwege de vorm.

Laten we beginnen met wat de crème nou eigenlijk belooft. Dat is te lezen op het doosje! Ze beloven een langdurige moisturisation, dus vochtinbrenging en huidbescherming. Er zit SPF15 in, dus het beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Pluspunt, natuurlijk.
Verder belooft de creme dat het rimpels glad maakt en dat ‘ie de huid er stralend uit laat zien.


Read it yourself!

Tadah, de ingredienten. Jammer dat ik geen expert ben op dit gebied, ik kan niet zeggen wat goed is en wat niet. Het ziet er ingewikkeld uit, met al die gekke namen en cijfers. Ik denk dan ‘oké, het zal wel!’.


En zo moet je het dus gebruiken. Het liefst in combinatie met het Beauty Serum, waar later nog een review van komt. Psssst. Hij’s fijn!

Laten we het nou eindelijk eens gaan testen! De pot zit tot de rand vol (5o ml) met witte romige creme. Het is heel lichtgelig en het ruikt écht naar creme. Zo’n Nivea creme geurtje, you feel me? Lekker, niet storend.

De substantie is vrij dun, zeker in vergelijking met de dagcreme die ik tot nu toe gebruikte, de Clinique Redness Solutions. Die was vrij dik, deze creme is heel milky. Kijk, ik smeerde dat ^ kleine beetje op m’n hand en….

…het was zoveel! Met zo’n kloddertje kan je je hele gezicht insmeren. Mega pluspunt natuurlijk, je doet echt lang met zo’n pot op deze manier. Het product smeert lekker uit doordat het zo dun is en trekt erg snel in. Maar je huid voelt wel meteen zacht en gemoisturized aan. Zacht en soepel.

De creme kost €25,95. Ik kan me voorstellen dat veel mensen die veel geld vinden voor een dagcreme. Maar ik heb een aantal goede redenen waarom je wél een kwalitatief goede creme (die iets duurder is) zou kopen: 1) we hebben het wel over je huid, de huid van je gezicht. Daar wil je geen troep op smeren, I guess? 2) je doet hier echt lang mee, als je kijkt naar hoe weinig je nodig hebt voor één keer aanbrengen.

Mijn eerste indruk van dit product, de Protect & Perfect Day Cream is heel erg goed! Dit is nou een creme van goede kwaliteit. Natuurlijk is dit alleen gebaseerd op wat het ‘meteen’ met mijn huid doet, ik weet nog niet of het op lange termijn mijn huid mooier maakt. Maar dat ga ik dus nog testen! Ik houd jullie op de hoogte.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.