Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boots
  • Review
  • serum
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Boots No7 eerste indruk: Protect & Perfect beauty serum

Een veel besproken product, het zou wonderen verrichten: het Protect & Perfect Beauty Serum. Toen het in het programma Horizon op de BBC te zien was, was dit goedje binnen één dag overal compleet uitverkocht. In het programma werd namelijk door wetenschappers aangetoond dat dit serum écht werkt. Kijk:

Dertien tubes per minuut! Stijging van 2000%! Boots deed op dat moment wel héél goede zaken. Check die rijen voor de Boots winkel! My gawd! Ik heb zin om er een hele doos van in te slaan nu ik dit heb gezien.

Goed, over naar de beloftes! Want Boots belooft:

  • verkleining van poriën
  • vermindering rimpeltjes
  • een stralende huid
  • meer elasticiteit
  • werkt zelfs bij de meest gevoelige huid
  • resultaat al na vier weken

Lees het zelf op het doosje:

De verpakking is simpel. Een plastic tube waarin 30 milliliter serum zit. Goede hygiënische manier van verpakken, al lijkt het me wel lastig om het laatste restje er uit te krijgen. Dat wordt openknippen! Op het doosje staat veel informatie, dat is prettig.

Dit is het eerste serum dat ik ooit heb gebruikt, dus écht vergelijkingsmateriaal heb ik niet. Wel kan ik vertellen hoe het voelt, hoe het aanbrengt. Het is de bedoeling dat je het serum aanbrengt ná het reinigen en voor je dagcrème.

De substantie is – tja – serum-achtig. Ik gebruik altijd al serum voor mijn haar en daar lijkt het wel een beetje op, het is alleen steviger. Je kan het zien op de foto hieronder, het blijft echt als een soort bolletje op m’n huid liggen.  Het is wit transparant, een beetje glazig. Het smeert heel makkelijk uit en je hebt maar een heel klein beetje nodig, pak dus niet meteen te veel. Het voelt een beetje raar, want het is in het begin licht vettig en wanneer je het begint in te smeren gaat het droog aanvoelen. Je huid neemt het ook heel snel op: het is na een paar seconden helemaal droog.

Mijn huid voelt na het aanbrengen zacht en glad, maar je hebt niet genoeg aan alleen een serum. Een dagcrème is nodig, omdat er bijvoorbeeld geen SPF in zit. Ook werkt een dagcrème goed vochtinbrengend, dat doet dit serum niet echt.

Mijn eerste indruk is dus goed, maar ik kan pas over een paar weken zeggen of mijn huid er echt mooier van wordt. Ik heb natuurlijk nog geen rimpels, maar wel grote poriën hier en daar. We zullen het zien!

Het serum kost trouwens €24,95 en ik kan nu nog niet zeggen of hij dat geld waard is.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.