Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boots
  • boots no7
  • oogcrem
  • oogcreme
Een MissLipgloss artikel

Boots No7 Day & Night Eye Care

Niet uit de Protect & Perfect lijn, maar wel van Boots No7 is de Time Resisting Day and Night Eye Care. Twee verzorgingsproducten voor rond je ogen die beschermen, verzorgen en lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar maken. Een oogcreme heb ik al jaren niet gebruikt, omdat ik het altijd zo overbodig vond, maar nu denk ik bij mezelf: Waarom begon ik hier niet eerder mee? Dus lees verder, ook als je geen zichtbare rimpeltjes rond je ogen hebt. 😉

Op het doosje staan de beloftes:


Ingredienten:

 

 

Het is een twee-in-één product: namelijk een oogcreme voor ’s nachts en een ooggel voor overdag. Dit zit verstopt in een mooie verpakking met twee buisjes en twee pompjes. ’s Ochtends gebruik je het linker pompje, en ’s avonds de rechter. Heel leuk, mooi vormgegeven! Alleen is zo’n soort verpakking wel een beetje optisch bedriegend. Er zit namelijk maar 20ml product in deze verpakking, terwijl je eigenlijk denkt dat het veel meer is. In de hele plastic verpakking zou zo 50 milliliter passen en als vanzelf verwacht je dat ook een beetje. Maar let wel dat je van oogcreme maar een miniscuul beetje nodig hebt, en wanneer ik dit vergelijk met oogcremes van dezelfde prijsklasse (rond de €20), is deze hoeveelheid heel normaal.

De werking is heel simpel. Je pakt een beetje product en brengt dat rondom je ogen aan, op een schone huid. Dit klop je er lichtjes in, en klaar ben je. Daarna kan je dagcreme aanbrengen, en daarna je make-up.

Over de substantie van de producten heb ik weinig te zeggen. De dagoogcreme is gewoon een creme, de gel is – tadaaah – een gel. Ze voelen beiden verkoelend aan op de huid, de gel in het bijzonder. Ik heb het idee dat de gel dikke ogen van het slapen een tikje vermindert.

Wat ik er tot nu toe over kan zeggen is: waarom had ik dit niet eerder?! Iedereen moet een oogcreme gebruiken. Ten eerste merk ik dat mijn ogen minder puffy zijn van het slapen ’s ochtends, en ze worden ook al minder puffy doordat ik de andere oogcreme gebruik voordat ik ga slapen. Verder zit mijn make-up rond mijn ogen tientallen malen beter! Ik had altijd dat concealer en foundation rond mijn ogen een beetje droog werd. Wanneer je een oogcreme gebruikt is dat dus helemaal weg! Je make-up ziet er dan lekker fris en clean uit en met deze oogcreme blijft dat effect de hele dag.

Tot nu toe ben ik dus enorm tevreden over de oogcreme. Ik zou graag aan jullie vertellen of het rimpeltjes ook minder maakt, maar met mijn negentien jaren heb ik nog geen rimpeltjes… Jammer voor de review, niet zo jammer voor mij. Dit product kost trouwens €21,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.