Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boots
  • gekoch
  • gekocht
  • geshop
Een MissLipgloss artikel

Boots – ken jij het al/nog?

 

Boots kende ik al heel lang, en ik dacht dat het alleen maar bestond in Engeland. Toen ik in Londen was, ben ik namelijk bij een Boots geweest. Maar ik had het compleet, finaal mis! In Nederland zijn er vijf Boots apotheken: in Amsterdam, Barendrecht, Houten, Heemskerk en… Zwolle! Jahaaa, Zwolle! Mijn stadje!
Ik had geen flauw idee, en dus was ik natuurlijk zeer aangenaam verrast toen ik tot die ontdekking kwam. Later merkte ik waarom ik het niet wist: Boots is een apothekersformule en alle filialen in Nederland zijn omgebouwd van Kring-apotheek naar Boots apotheek. Dus geen grote winkel in het centrum zoals in Londen, maar vaak in de wijken erom heen als wat kleinere apotheek.
Boots bestond trouwens al eerder in Nederland, eind jaren negentig waren ze hier ook al, maar dat liep niet helemaal zoals verwacht. In 2000 verlieten ze ons dus weer, maar they are back!

Goed nieuws dus, want om me heen hoor ik steeds meer positieve Boots geluiden. Boots verkoopt een aantal eigen merken: No7, Botanics, Expert, Soltan, Time Delay, Mediterranean, Amazon Forest, Natural Collection, Baby en Footcare. Veel, toch?! Ik kende alleen No7, maar had er nog nooit een product van geprobeerd. No7 is het grootste cosmetica- en huidverzoringsmerk van Engeland, dus het is niet zo gek dat ik dat al kende. De hele collectie is parfumvrij, dermatologisch getest en laat de huid ademen. Hun paradepaardje is het Protect & Perfect Beauty Serum, onderdeel van de Protect & Perfect lijn.

Seriously, waarom wist ik niet eerder dat Boots een filiaal in Zwolle had? Het klinkt allemaal enorm goed! Ik heb nu nét een aantal producten in huis van No7, die ik even aan jullie wil laten zien!

Protect & Perfect Day Cream, Protect & Perfect Beauty Serum, Lipgloss, Time Resisting Day & Night Eye Care en Quick Thinking 4 in 1 Wipes.

Ik was enorm benieuwd naar de Protect & Perfect lijn. Het is namelijk bewezen dat het écht werkt en ook wetenschappers tonen het aan. Dus, testen dan maar! €25,95

Het Beauty Serum van Boots is hun grote trots. Dit product was in één dag uitverkocht toen het in een tv programma (Horizon) op de BBC kwam. Op Make-up Alley zijn er enorm veel positieve reviews hierover. Oh, het belooft trouwens een mooiere huid in vier weken, en dan gebruik je het ’s ochtends en ’s avonds. Lijntjes en rimpels worden minder, porien worden kleiner en je huid straalt meer. Ik ben benieuwd! €24,95


Twee oogcremes in een coole verpakking! Het linker buisje, de gel, is voor overdag en de rechter buisje, de creme, is voor wanneer je gaat slapen. ’s Nachts dus. €21,95

Ennnn doekies! 4 in 1 wipes. Reinigingsdoekjes met vier functies: oneffenheden verwijderen, moisturize, tone en het verwijderen van make-up. Ik gebruik regelmatig dit soort doekjes uit luiheid om én oogreiniger én reinigingsmilk én tonic te gebruiken. Doekje er over, hup, klaar. €8,95

Van alle vijf producten komen reviews op MissLipgloss.nl. Van het ene product wat sneller dan het andere, aangezien ik niet na één keer het serum gebruiken kan zeggen of ‘ie goed werkt! Dus bij sommige producten vraag ik jullie geduld.

Heb jij wel eens producten van Boots gebruikt, en wat vind je er van?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.