Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boots
  • reinigingsdoekjes
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Boots Cleansing Wipes review

Reinigingsdoekjes zijn een van de beste uitvindingen ev-ar.Echt iets voor luie mensen die geen zin hebben om in de weer te gaan met vier verschillende soorten reinigingsproducten (een voor je ogen, een voor je make-up, een voor je huid, een toner, watjes), maar gewoon snel hup hup hun make-up er af willen halen met een doekie. Tja, ik ben zo’n lui mens. Dus ik houd van reinigingsdoekjes.

Ik heb al veel reinigingsdoekjes geprobeerd en veel irriteerden me enorm. Zo komt het vaak voor dat de doekjes niet nat genoeg zijn, dat ze oogmake-up niet goed verwijderen, dat de doekjes stroef zijn of dat ze zorgen voor irritatie rond je ogen. Je hoort het wel. Je hebt reinigingsdoekjes en reinigingsdoekjes.

Laten we eerst eens naar de verpakking van de Boots Quick Thinking 4 in 1 wipes kijken. Die is fijn. Blauw plastic met een plastic dekseltje, zodat je het zakje weer goed kan afsluiten. Heel fijn, zo drogen ze niet uit en gaan ze niet lekken als je ze in je tas hebt. Pluspunt nummer één.

Daarnaast zijn deze doekjes lekker groot, zijn ze nat genoeg, komen ze makkelijk uit de verpakking (je trekt niet meteen de resterende 29 mee), halen ze echt al je make-up van je gezicht (ja, zelfs waterproof mascara) en is één doekje genoeg. Het werkt niet irriterend rond mijn ogen, ze ruiken lekker, en ze zijn gewoon ge-wel-dig. Jep. De beste doekjes die ik ooit gehad heb. Gewoon, hop hop, over je ogen, gezicht, en klaar. Kost nog geen minuutje van je tijd. Cremepje eroverheen en zo je bed in.

Er zitten dertig doekjes in de verpakking en dit kost €8,95. Wel wat duurder dan de Hema doekjes, maar ik vind ze ook fijner in gebruik. De verpakking, de werking, en er zit meer in (vijf stuks). Een doekje kost dus €0,30. Wel wat aan de hoge kant, maar het brengt ook weer een hoop gemak met zich mee. Echt een topper, deze doekjes. En als je elke dag één doekje gebruikt, doe je er dus een maand mee (goed uitgerekend, Cyn!).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.