Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bobbi Brown Pretty Powerful
Een MissLipgloss artikel

Bobbi Brown Pretty Powerful

-----Ik ben dol op beautyboeken en heb er een aantal in mijn kast staan. Vooral de lekker grote, zware, met veel foto’s zijn mijn favoriet. Mijn allereerste, jáááren geleden was de Make-up Manual van Bobbi Brown en sinds een poosje heb ik ook het Bobbi Brown Pretty Powerful boek en deze vind ik zo ontzettend tof en inspirerend. P1170216

Het boek is lekker groot en zwaar – absoluut niet een boek om mee te nemen in je tas of op vakantie. Het is echt een boek om thuis ergens neer te leggen (een ‘koffietafelboek’) en af en toe met een kop thee, koffie of een wijntje mee op de bank te kruipen en er heerlijk in te bladeren.

Heel erg duur is het Bobbi Brown  Pretty Powerful boek niet, hij kost bij Bol.com €20,99. Voor zo’n zwaar, dik, vol en mooi boek vind ik dat een mooie prijs. Maar vergis je dus niet, het is geen vakantieboek – veel te zwaar! Ik houd daar juist wel van.

P1170220

Wat informatie over het boek in de binnenflap. Pretty Powerful is een ander soort beautyboek dan de eerdere boeken van Bobbi. Dit boek helpt je te zoeken naar jouw beauty type en legt je uit hoe je jouw features kan accentueren zodat je je er op je best uit ziet, maar je ook geweldig voelt. Het boek zit vol met tips voor geweldige ogen, een mooie huid, prachtige lippen en perfecte wenkbrauwen voor elke leeftijd, elke huidskleur en elk beauty type.

In het boek staan ook heel wat interviews met bekende persoonlijkheden over wat beauty voor hen betekent en Bobbi Brown laat stap voor stap zien hoe ze elke look creëert.

P1170221

P1170222

Dit is de inhoud van Bobbi Brown  Pretty Powerful. Veel tips en uitleg, basics, stap voor stap tutorials. En zes ‘pretty’ hoofdstukken met allerlei looks op bekende en minder bekende mensen.

P1170223

Stap voor stap basics. De foto’s zijn zo prachtig in alle Bobbi Brown boeken, ik kan er echt uren in bladeren en naar kijken.

P1170224

Pretty Natural! Met mooie poederblokjes op de achtergrond.

P1170226

Dit zie je door het hele boek heen: voor- en na foto’s. Ik ben hier zo onwijs dol op! Te gek om te zien wat een beetje make-up kan doen met een gezicht.

In elk hoofdstuk worden andere looks gemaakt en elke keer op andere, ‘echte’ mensen. Er zijn geen modellen gebruikt voor Bobbi Brown  Pretty Powerful en dat is heel erg leuk. Bij de looks staan korte en soms langere interviews.

P1170227

P1170229

Zo naturel, en toch zo’n verschil! Prachtig!

P1170231

P1170232

Informatie over eten en wat het doet voor je uiterlijk.

P1170233

P1170234

Ik vind het geweldig leuk dat alle mensen op de foto’s zo stralen. Je kan zien dat ze lekker in hun vel zitten en dat de fotoshoot leuk is.

Ze stralen echt plezier uit!

P1170235

P1170236

P1170237

Lekker lange interviews met bekende mensen, en super toffe spontane foto’s.

P1170238

P1170239

Estelle!

P1170240

Te tof, die roze lippen!

P1170241

P1170242

Het boek is vooral onwijs LEUK en vermakelijk. Ik kan echt uren naar die looks kijken en me vergapen aan de mooie foto’s. Maar daarnaast kan je ook echt wat leren van Bobbi Brown  Pretty Powerful, er staan talloze handige make-up tips in en de interviews zijn erg inspirerend.

Absoluut een aanrader! Te koop voor €20,99 bij Bol.com.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.