Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bobbi brown
  • cadeau
  • caviar & oyster palette
  • kerst
Een MissLipgloss artikel

Bobbi Brown Caviar & Oyster Palette

Zoek je nog een luxe cadeau voor de feestdagen? Voor iemand die je héél lief vindt (jezelf misschien)? Zo niet, dan is het gewoon heerlijk om even te genieten van dit práchtige palet van Bobbi Brown. Let me introduce you: het Caviar & Oyster Palette. Het klinkt in ieder geval al luxe!

Het doosje is recht toe, recht aan, zoals we van Bobbi Brown gewend zijn. Het mooie Bobbi Brown logo staat op de voorkant en verder heeft het geen poespas. Ik houd er van. Strak, minimalistisch, geen onnodige toeters en bellen.

Voor ik verder ga, moet ik je vertellen hoeveel ribben uit je lijf dit  Caviar & Oyster je zal gaan kosten. Het palet, met acht oogschaduws en een highlighter, kost een lieve €72. Dames, da’s geen kattenpis, maar toch vind ik het heerlijk om dit luxe pareltje aan je te laten zien. Er komen altijd erg leuke reacties op mooie collecties van bijvoorbeeld Dior, ik weet zeker dat jullie dit ook kunnen waarderen.

Als je het doosje openklapt, zie je eerst acht kleuren oogschaduw in naturelle tinten. Dat zien we echt veel zo voor de kerst, want dat is ook prachtig. Het kan altijd, je kan het er zo donker en heftig mee maken als je wilt, maar je kan er juist ook een heel lichte, subtiele dagelijkse look mee maken. De kleuren zijn een combinatie van mat, shimmer en glanzend.

Als je dan die oogschaduws aan de kant schuift (wat met een mooi klapsysteem gebeurt) zie je de geweldig mooie highlighter.

Wauw… Hier kan je goed het ‘systeem’ zien waarmee je de oogschaduws naar buiten kan klappen. Het voelt heel stevig aan, wat bij goedkopere paletten wel eens minder het geval is. Ik vind de kleurkeuze prachtig, hier kan je een hele mooie look mee maken. Wat is die highlighter mooi!

In de deksel van het palet zit een vrij grote spiegel, ideaal voor onderweg. En daar is dit palet ook echt ideaal voor, voor onderweg. Je hebt veel keuze uit oogschaduwkleuren én er zit een highlighter onder. (Bijna) alles wat je nodig hebt, toch?

Het palet is lekker handzaam, absoluut niet groot, maar wel groot genoeg om handig in gebruik te zijn. Tijd voor swatches.

Het linker oogschaduwpalet bevat lichte (highlight) kleuren, waarvan twee glans en/of shimmer hebben en twee mat zijn. Het lijkt alsof ze niet goed gepigmenteerd zijn, maar het zijn gewoon lichte, subtiele tinten. Ik ben blij dat er een matte én een glanzende higlighter in zit, ik vind het altijd mooi om ze samen te gebruiken.

Het rechter palet bevat wat donkerdere tinten, maar ook nog een glanzende lichte highlighter en een taupe kleurtje. Mooi voor een smokey look, deze kant! De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd en zijn lekker compact, ze brokkelen niet af en blijven goed stevig in het doosje zitten.

De highlighter is gewoon prachtig. Het is een koele kleur met zilveren glittertjes en een roze glans. Prachtig op je jukbeenderen, of een beetje op je bovenlip. De highlighter is heel groot, hier kan je prima met je poeder- of blushkwast in en hier ga je oneindig lang mee doen. Erg mooi!

Na één keer gebruiken ziet het Caviar & Oyster palet er zo uit. Je ziet het bijna niet (behalve dan de lichte stukjes op het zwarte plastic). De poeders zijn gewoon van goede kwaliteit en blijven mooi in het palet zitten.

Hij kost een lieve duit en is ook een echt collector’s item, dit Caviar & Oyster Palette van Bobbi Brown. Hij is nu te koop bij de Bobbi Brown counters (op de Facebook van Bobbi Brown vind je precies waar) voor €72. En als je hem niet gaat kopen (of krijgen), dan gewoon nog even kwijlen bij mijn foto’s hierboven. Deal?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Hema kerst make up


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.