Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ10
31 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Blijf up-to-date!

Hey dames! Het weekend is alweer bijna voorbij, er staat ons weer een nieuwe week te wachten. Een nieuwe week waarin je natuurlijk weer helemaal up-to-date wilt zijn van alles wat er op en met Miss Lipgloss gebeurd 😀 Je krijgt al een heleboel mee als je gewoon de site checkt, maar je bent 100% op de hoogte als je ook fan wordt van de Miss Lipgloss Facebook. Daar heb ik namelijk regelmatig winacties, ook post ik daar dingen die ik nÊt niet leuk genoeg vind om een blogpost over te maken maar die ik wel wil delen met jullie. Ik plaats ook regelmatig poll waardoor je kan meebeslissen wat er online komt op de site. Ook ben ik daar begonnen met het organiseren van de Miss Lipgloss Meetings! Je kan er ook je beautyvragen stellen en je krijgt regelmatig sneak peeks in nog komende artikelen. Als je mijn Facebook pagina volgt wordt je daar dus regelmatig rijkelijk voor beloond! Op mijn Twitter update ik je wat meer persoonlijk, over de dingen die ik zoal doe. Wil je dus helemaal 100% op de hoogte zijn? Volg me dan ook op Facebook en Twitter! See you there! 😀 Oh ja, ik geef trouwens een mega beauty pakket weg op mijn Facebook als er 3.000 likes zijn!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.