Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blackup
  • lipstick
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Black Up

Dat de huid van een getint persoon anders is dan die van een blank persoon, mag duidelijk zijn. Het is voor donkere dames dan vaak ook heel lastig om goede make-up te vinden. Foundation en concealer is superlastig, maar ook producten als blusher en oogschaduw moeten super veel pigment hebben om zichtbaar te zijn op een donker getinte huid.

En voor meiden met een donkere huid is er het cosmeticamerk Black Up. Black Up is een merk dat speciaal is ontwikkeld voor de getinte huid. Natuurlijk ook perfect voor vrouwen met een blanke huid, want ik ben er zelf echt helemaal weg van… Ik vind het merk erg veel weghebben van MAC, qua kwaliteit maar ook qua verpakking en prijzen. Alle producten hebben ongelooflijk veel pigment en zijn verkrijgbaar in supermooie kleuren.

De zomercollectie van 2009

Een lijn geïnspireerd door de natuur: koraalrode kleuren en zeegroen. In de collectie:

twee oogschaduws in de kleuren corail (my10) en green (my11), €17,50


twee lipsticks in de kleuren RAL25 en RAL26, €17,50

Volumizing & Lengthening mascara in green (MAV15), €19,50

een blush in BL12, €19 (ik ben echt helemaal weg van deze blush! Toen ik hem voor het eerst zag, vond ik hem nogal apart rood, maar na de eerste keer gebruiken was ik echt helemaal weg van)

 

Verder een aantal mooie producten:

Lipstick in RAL13, €17,50
Ook verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Eyeshadow duo in DUO002 (ik heb hem ook in DUO001), €25

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

De bestseller van BlackUp: Mattifying Base, €37

Two Way Cake: een poeder foundation met ingebouwd sponsje, €33

 

Alle bovenstaande producten heb ik en komende weken zullen er artikelen online komen over deze geweldige producten (ik doe het niet in één artikel omdat het dan echt veel te lang wordt). Ik kan nu al zeggen dat ik helemaal fan ben van dit merk! BlackUp is bij Douglas te koop, kijk hier voor adressen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.