Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bijzonder
  • bizar
  • cooling
  • japans
Een MissLipgloss artikel

Bizar: Japanse cooling producten

We weten natuurlijk allang dat in Japan de gekste en meest bijzondere dingen worden uitgevonden. Op gebied van technologie, maar ook op gebied van beauty en verzorging. Wat nu een complete hype is in Tokio: cooling producten. Sprays, confetti (uit een spuitbus), doekjes, gezichtsmaskers… Lees verder voor meer foto’s en info.

 


Verkoelende doekjes, die dus écht koud zijn

Het begon allemaal met merken als Gatsby en Uno, zij maken namelijk gezichtsmaskers en -tissues die verkoelen maar ook glans en vettigheid weghalen. Nu zijn daar heel veel producten bijgekomen, zoals verkoelende sprays (zie die knetterende substantie in het filmpje!) en ‘confetti’, slierten uit een spuitbus die héél koud zijn en die je zelf kan kneden zoals je wilt, als een armband bijvoorbeeld.


Toen ik in Tokio was zijn deze producten me niet opgevallen, misschien heb ik ze gewoon niet gezien (het is ook nogal lastig herkennen met al die Japanse tekens) of ze waren er nog niet. Bijzonder is het in elk geval wel, en het lijkt me ook best lekker als het heel heet is! Als het echt warm is neem ik altijd een spuitbusje Evian mee, dat verkoelt ook. Maar ik denk dat deze Japanse producten beter werken! 😀 Ik zou het wel eens willen uitproberen…Ebay, misschien? Het lijkt me vooral gewoon gaaf om te hebben en mee te spelen, wat jij?

Bron informatie en foto’s


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.