Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eten
  • etenr
  • koken
  • kokenr
Een MissLipgloss artikel

Birthday food!

Afgelopen dinsdag was ik jarig, en de zaterdag daarvoor vierde ik het voor mijn familie. Ik heb toen wat hapjes gemaakt en die wilde ik aan jullie laten zien!

Dit was mijn favoriete hapje. Supersimpel, gewoon gamba’s kopen (ik had ze van de Lidl, gepeld, en één soort was gemarineerd. De andere soort had ik vooraf besprenkeld met knoflookolie), bakken, af laten koelen en aan spiesjes doen. Beetje limoensap er over heen en klaar. Lekker joh!

Kant-en-klare gevulde pepertjes

Wraps! Links met zalm, sla, philadelphia en surimi (krabstick), rechts met kipfilet, sla, komkommer en philadelphia. Deze vielen heel goed in de smaak!

Had wat zalm over! Heb er philadelphia ingerold.

Spiesjes met snacktomaatjes, mozzarella en basilicum.

Qua hartige hapjes had ik ook nog mini-pizza’s. En ik heb het lekkerste voor het laatste bewaard…:

Chocolade-amaretto taart! Hij was echt enorm goed gelukt en zo ongelooflijk lekker! Hij was precies goed, wel cake-achtig van binnen maar ook een klein beetje ‘sponzig’. Kijk, dit bedoel ik:

Hmmmm! Van deze taart komt een apart artikel online met het recept. En goed nieuws: het is echt supermakkelijk. We hadden trouwens ook appeltaart, die had m’n moeder gemaakt en was ook enorm lekker!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.