Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Binnenkijken bij mij op Showhome.nl

Binnenkijken-bij-Cynthia-Miss-Lipgloss-3Alweer even geleden kwam Souraya van Binti Home bij me op bezoek om foto’s van mijn interieur te maken voor ShowHome.nl. Ik vind deze foto’s enorm tof geworden en geven heel goed de sfeer van mijn huis weer, ik wil ze graag even laten zien!

Binnenkijken-bij-Cynthia-Miss-Lipgloss-21

Je kan het volledige artikel hier lezen en Souraya heeft me ook geïnterviewd. Om de foto’s heen worden dingen verteld over mij en mijn huis, heel erg leuk om te lezen. Op de foto’s ziet mijn huis er echt exact uit als in het echt, net alsof je er zelf staat!

Dit is zoals je kan zien de slaapkamer, die in het echt wel net wat kleiner is dan dat ‘ie lijkt op deze foto.

Binnenkijken-bij-Cynthia-Miss-Lipgloss-11

Een hoekje in de woonkamer, maar dit is meer het ‘kantoorgedeelte’. In die witte kasten zitten beautyproducten die ik nog wil/kan testen en links zie mijn kleurrijke boekenkast. Ik krijg wel eens opmerkingen als ‘wel even je kast opruimen hoor!’ maar ik vind het juist leuk dat die kast in mijn strakke interieur zo kleurrijk en chaotisch is.

Boven mijn kast hangt een quote van Anthony Burrill. Toen ik laatst even uit de running was (‘bijna burnout’ wordt het door sommigen van jullie genoemd, vind ik wel een mooie benaming) kreeg ik een mail van iemand die zei dat ik die poster maar eens van de muur moest halen… het opende mijn ogen een beetje. Dat wat daar hangt is echt mijn motto. Ik werk graag veel, lang, ben graag bezig met mijn werk en mijn bedrijf en voel me goed als ik veel heb gedaan op een dag. Ik moet dat juist ook loslaten; een dag niet werken is ook prima en dan moet ik me ook goed voelen. Misschien moet ik er nog maar een aanvullende quote bij hangen… hihi.

Binnenkijken-bij-Cynthia-Miss-Lipgloss-3

Mijn meeeega bank, van SitFactory. Ik krijg hier elke week wel een vraag over! Ik heb deze zelf ontworpen en Sitfactory heeft deze bank voor me gemaakt. Het is precies gemaakt naar aanleiding van mijn wensen. Als je de hockers naast elkaar zet tegen de bank aan, is het een grote mega chillbank. Mijn duurste aankoop toen ik op mijzelf ging (de bank was rond de €3000) maar ik ben er elke dag weer intens blij mee. Zit lekker, blijft mooi en is precies hoe ik hem wilde. Oh, en waarom ik een bank op maat heb laten maken: ik wilde graag een lekkere grote bank in mijn grote woonkamer, maar elke bank die ik wilde kon de trap niet op. Ik moest dus een bank die wél paste, maar die ook groot was. En met veel banken die ik in meubelwinkels zag die uit losse delen bestonden vond ik niet mooi. Sitfacory was dus de oplossing.

Binnenkijken-bij-Cynthia-Miss-Lipgloss-14

Vraag die ik ook vaak krijg: ‘Die balken, die zijn toch mega gevaarlijk?! Met al die scheuren!!!!!’ Nee hoor, wees maar niet bang. Als ze gevaarlijk waren, woonde ik hier niet – en dan was de hele binnenstad van Zwolle onbewoond, want elk pand heeft deze oude balken. Mijn huis stamt uit 1700 en die balken zijn dus ook zo oud, mijn huis is ook erg scheef. Maar de balken scheuren niet verder en ze komen ook niet naar beneden. Ik vind ze echt mega cool.

Het schilderij van mezelf boven de eetkamertafel is wel een beetje een dingetje, haha. Ik wil hem graag ergens anders, bijv. in een kantoor (heb ik niet) of andere kamer (heb ik niet, en de muren in de slaapkamer zijn te klein). Ik heb dit awesome graffiti schilderij gekregen van Studio Giftig en ik zei: doe maar wat! Maak maar wat jullie willen. En dat werd mijn hoofd! GROOT! Als we verhuizen dan komt ‘ie in mijn kantoor te hangen, en niet meer boven de eetkamertafel. Maar ik vind hem zo mooi en vet gemaakt, dat ik hem niet ergens wil wegmoffelen. Dus, daar hang ik, boven de eetkamertafel. Want ik ben zo fan van mezelf!!!111!1!1! (Grapje!)

Ik krijg ook vaak de vraag of ik weer een home tour wil doen, nu is dit een beetje een home tour maar zoals je ziet is er in de laatste jaren niks veranderd.

Je kan het hele artikel met alle foto’s hier lezen op Showhome.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.