Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bikini
  • fashion
  • geshopt
  • mode
Een MissLipgloss artikel

Bikini’s besteld bij Victoria’s Secret

Omdat ik twaalf kilo ben afgevallen pas ik mijn bikini’s van vorig jaar niet meer. Omdat ik mezelf deze zomer wilde belonen met een mooie bikini waarin ik me super voel, heb ik gisteren twee bikini’s besteld bij Victoria’s Secret. Ik wilde dit al tijden doen, maar besloot elke keer te wachten omdat ik gewoon wist dat ik nog ging afvallen. Omdat ik nu bijna op mijn streefgewicht ben, en mezelf daar voor wilde belonen, bestelde ik eindelijk bij Victoria’s Secret.

Dit bovenstukje heb ik gekocht, de Push-Up Tankini Top, deze was $44,50. Het prettige aan deze bovenstukjes vind ik dat je gewoon de cupmaat kan selecteren. Bij veel andere topjes kan dat niet en dat vind ik niet zo handig, want heb ik nou een M of een L? En is ‘ie dan verder niet te wijd? Dus nu heb ik gewoon mijn cupmaat geselecteerd en besteld. Er zijn heel veel printjes en kleurtjes, maar ik ben voor zwart gegaan.

Het broekje dat het model aanheeft heb ik er ook bij, de Scoop Bottom, deze kost $28,50. Gewoon een simpel broekje, niks bijzonders. Bij Victoria’s Secret heb je keuze uit heel veel soorten broekjes, met strikjes, hoog of heel laag en in heel veel verschillende kleuren en printjes.

Ik heb ook deze Push Up Triangle Top erbij genomen in zwart, voor wanneer ik geen zin heb in een tankini, en voor wanneer ik nog iets slanker ben dan nu. Hij was $38,50. Zo kan ik afwisselen met een gewoon topje en een topje met een hempje er aan vast. De verzendkosten zijn wel hoog joh, $22,25, dus het kwam op een totaal van bijna honderd dollar. En een beetje spannend of alles goed past, maar over de tops hoef ik me niet druk te maken want ik weet mijn cupmaat. En een M voor het broekje zal ook wel goed zijn.

Ik heb de bestelling pas 8 juni in huis, dus op dat moment heb ik mijn streefgewicht wel bereikt, en kan ik lekker naar het strand (en op vakantie!) met mijn nieuwe bikini’s. Ik kan niet wachten tot ik ze heb! Ik wilde trouwens ook nog wel gewoon ondergoed en wat cosmetica bestellen, maar heb bewust niet verder gekeken omdat ik niet teveel geld uit wilde geven. Ondergoed haal ik wel bij de H&M en Hunkemoller 🙂 Ze hebben trouwens echt enorm veel keus bij VS, en de bikini’s en badpakken zijn echt prachtig.

Hebben jullie wel eens bij Victoria’s Secret besteld?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.