Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • herkend
Een MissLipgloss artikel

Bevrijdingsfestival Zwolle #2

Ik vertelde jullie al dat ik afgelopen woensdag naar het bevrijdingsfestival zou gaan, en het was leuk joh! We hadden echt ongelooflijk mazzel met het weer. Serena en ik hadden allebei gewoon een jas aangedaan, maar we hebben in de middag echt urenlang heerlijk zonder jas in de zon staan dansen! We waren vooral bij Free2Dance, waar het echt insane druk was! Het leuke was dat we een aantal keer werden aangesproken door bezoek(st)ers van MissLipgloss.nl! Echt superleuk vonden we dat. Omdat we een camera bij ons hadden ben ik met de meiden (en 1 jongen!) op de foto gegaan, ik vond het wel leuk om op de site te zetten.

Dit is Hannelies, de eerste waardoor ik herkend werd!

De andere bezoeksters die me herkenden vroeger heel voorzichtig “Hee, ben jij niet die van MissLipgloss.nl”, maar toen ik voorbij Hans liep, stond hij me al met open armen op te wachten en riep “Heeeeeeey Cynthiaaaaa!”. Ik stond hem dan ook even met grote ogen aan te kijken en zat al diep te graven waar ik deze jongen nou van kende… Ik kende hem niet, maar hij mij dus wel van m’n site. Superleuk!

Toen bij de stand van Hair Today m’n haar geknipt werd (voor het goede doel!) kwamen Emma en Jacqueline op me af. ‘Ben jij niet…’ ‘Ja, dat ben ik!’ Gezellig even op de foto terwijl mijn haar er belachelijk uitzag.

Wat later op de dag kwamen we Tamara en Simone tegen. In het zonnetje hebben we even lekker staan kletsen en natuurlijk eventjes op de foto 🙂 Ik vind hun hoofddeksels superleuk!

En helemaal op het eind, toen we net weg wilden gaan, sprak Linda me aan. Ze moest echt nog superlang wachten voor ze eindelijk het terrein op konden, en wij hadden onze trein toch al gemist, dus hebben we even staan kletsen en foto’s maken met haar.

Ik vond het echt enorm leuk dat jullie me aanspraken, meiden (en jongen!). Ik en Serena hebben met allemaal even staan praten en we werden er zo blij van, wat zijn jullie toch allemaal lief en aardig! Ik hoor vaak achteraf op Twitter of hier op de site dat mensen me herkend hebben, of ergens zagen lopen. Ik vind dat altijd zo gek, want ik weet natuurlijk niet hoe jullie er uit zien! Ik vind het veel leuker als je me aanspreekt, dan heb ik er een beeld bij. En ik vind het gewoon heel erg leuk om mijn bezoekers te ontmoeten! Dus de volgende keer, zeg effe hoi! Gaan we ook even op de foto. 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.