Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 juni 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Benefit World Famous Neutrals – Most Glamorous Nudes Ever

0000Benefit heeft vaak supermooi verpakte en goede producten en dit palet móet ik je gewoon laten zien. Het Benefit World Famous Neutrals palet doet me denken aan de heerlijke Too Faced paletten die ik veel gebruik en deze is niiiiice! Kijk je mee?

Benefit World Famous Neutrals – de eerste indruk

P1140753

Het doosje ziet er sprookjesachtig uit met een soort waarzegster op de voorkant, Eyenessa. De verpakkingen van Benefit producten zijn altijd zo happy en vol fantasie! Weer heel anders dan de mooie strakke verpakkingen van bijvoorbeeld MAC, Inglot of Catrice. Die afwisseling is leuk! I love both.

Benefit World Famous Neutrals – Most Glamorous Nudes Ever – €32,95

P1140754

Op de achterkant van het doosje staat precies wat er in zit. Twee vloeibare crème oogschaduws en vier poederoogschaduws, allemaal in natuurtinten. Handig dat het er zo duidelijk op staat.

P1140755

Van de zijkant lijkt het net een boekje.

P1140757

Zo… Uit het doosje. Het paletje is van karton wat ik meteen wel een groot minpunt vind. Karton is kwetsbaar, geeft snel een goedkope uitstraling (al vind ik dat bij dit Benefit palet wel meevallen) en is niet praktisch om mee te nemen. Als ik dit palet in mijn toilettas mee zou nemen is hij binnen de kortste keren beschadigd en kapot. Dat is zonde, dus neem ik hem niet mee. Jammer, want fijne producten vind ik heerlijk om in mijn toilettas te mikken en te gebruiken waar ik maar wil.

Geen reisproduct dus, maar puur voor thuis. Of je moet het héél zuinig vervoeren… Hij is ook niet zo handzaam trouwens, je kan beter een compacter paletje meenemen op reis, bijvoorbeeld Urban Decay Naked (Basics).

P1140758

Tadaaah. Dit zie je als je het dekseltje openklapt. Vier oogschaduws en twee potjes.

P1140759

Als je het kartonnetje omklapt zie je twee looks die als inspiratie kunnen dienen.

P1140760

Ik vind ze beide wel mooi, maar ook voor de hand liggend. Maar dat kan je bij zo’n basic palet (qua kleuren, dan) wel verwachten en het zijn ook wel looks die veel mensen zouden dragen. Ik vind het alleen niet zo mooi vormgegeven, het ziet er wat rommelig uit en de wenkbrauwen vind ik ook niet mooi.

P1140761

Onder de kartonnetjes met uitleg zit een spiegel, die vrij groot is. Handig.

Benefit World Famous Neutrals – testen maar!

P1140762

De vier poederkleuren. Mooi!

P1140763

En de twee vloeibare tinten.

P1140765

P1140766

My Two Cents bovenaan, daaronder Birthday Suit. My Two Cents is een intense koperkleur, Birthday Suit is licht glanzend bruin. Je kan deze oogschaduws als basis gebruiken onder je poederoogschaduw, maar je kan ze ook ‘alleen’ gebruiken. Ik merk dat ze op zichzelf nogal snel in lijntjes gaan zitten, maar in combinatie met de poederoogschaduws werken ze als oogschaduwbasis!

P1140768

Call My Buff is een lichte matte highlighter

Kiss Me I’m Tipsy is een donkerbruine warme kleur met subtiele gouden glittertjes

It’s Complicated is licht glanzend roze, een mooie highlighter met een warme glans

Guilty Pleasure is een subtiele warme goud tint

P1140769

Ik vind de combinatie van kleuren erg mooi en gebruik alle kleuren ook echt. De pigmentatie is hartstikke prima en de oogschaduws zien er prachtig uit.

P1140771

P1140772

De twee vloeibare oogschaduws zitten trouwens in deze kleine doosjes die je makkelijk uit het paletje kan halen.

 P1140774

Je kan ook alles er uit halen! Alleen met de poederoogschaduws is het een beetje tricky, er zit geen dekseltje op of zo.

P1140777

P1140778

P1140780

Dit is de simpele look die ik maakte met Benefit World Famous Neutrals – Most Glamorous Nudes Ever. Ik draag Call My Buff onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken, It’s Complicated en Guilty Pleasure heb ik op mijn bewegende ooglid en in mijn arcadeboog. Ik heb met een nat kwastje Kiss Me I’m Tipsy aangebracht als eyeliner. Ik heb Birthday Suit als basis gebruikt.

Ik vind het Benefit World Famous Neutrals – Most Glamorous Nudes Ever palet heel erg mooi. Echt een Cynthia-palet. Bevat mooie natuurtinten waar je basic looks mee kan maken, maar ook mooie smokey eyes doordat er een donkerbruine tint in zit. Je kan er super mee combineren en het is ook wel heel leuk dat er twee van die vloeibare oogschaduws inzitten die erg mooi zijn. Erg praktisch is het palet niet omdat het van karton is en vrij groot, het is dus echt een juweeltje om thuis te laten staan bij de plek waar je je opmaakt, het is zeker geen geschikt reisgezelschap!

Benefit World Famous Neutrals – Most Glamorous Nudes Ever is voor €32,95 bij Douglas te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.