Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inglot
  • merkenparade
  • new look
  • V&D
Een MissLipgloss artikel

Ben jij fashionable? Win €250

Advertorial Het is weer merkenparade bij V&D! Je kan met de fashionable merkenquiz op Facebook €250 shoptegoed winnen! En, klik verder voor een kijkje in de nieuwe New Look shop-in-shop in Zwolle!

 

De V&D verkoopt meer dan honderd merken in haar filialen, wat is dat veel! En mooie, ook. Mijn superfavoriet is toch wel INGLOT, waar ik graag even langsloop en kom shoppen. Zo heeft Zwolle een counter, en zo’n mooie ook!


Groot, netjes, overzichtelijk, en zoveel keus! Love it.

Verder zit er sinds een paar dagen een New Look shop-in-shop in de V&D bij mij om de hoek! Woohoo! Natuurlijk heb ik daar al eventjes een kijkje genomen én foto’s gemaakt. Lekker budget leuke kleren shoppen!

Er zijn ook mooie merken als Mango, Desigual en Jane Norman te koop! Verder houd ik erg van Rituals en Sabon qua beauty bij V&D. Enne, naast dat er tijdens de Merkenparade veel kortingen zijn op de verschillende merken, kan je dus door de merkenquiz op Facebook te doen shoptegoed van €250 winnen! Gaaf! Daar kan je heel wat mooie INGLOT oogschaduws voor kopen, of New Look jurkjes en schoenen… Tijdens de quiz lees je allerlei leuke weetjes over merken bij V&D, interesting! De quiz is best wel een uitdaging, dus succes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.