12 november 2015 door Cynthia Schultz 61 reacties
Een MissLipgloss artikel

Been There Done That Tag

Reizen: ik houd ervan en doe het graag veel. Ik laad weer helemaal op door het zien van nieuwe plekken en kan helemaal opgaan in geuren, smaken, uitzichten, ontsnappen en genieten. Vandaag beantwoord ik de vragen van de Been There, Done That Tag. Waar ben ik al geweest, waar ga ik het liefst heen en wat zijn mijn leukste én minst leuke vakantieherinneringen?

 

Ik zag de Been There, Done That tag op 2wmn. Thanks, meiden!

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Poeh, even graven, hoor!

 1. Nederland, natuurlijk
 2. België
 3. Duitsland
 4. Frankrijk
 5. Groot-Brittanië
 6. Zweden
 7. Denemarken
 8. Verenigde Staten
 9. Curacao
 10. Aruba
 11. St Bart’s
 12. Saba
 13. Sint Eustatius
 14. Sint Maarten
 15. Japan
 16. Verenigde Arabische Emiraten
 17. Griekenland
 18. Spanje
 19. Marokko
 20. Italië

Het kan zijn dat ik iets vergeet, maar volgens mij is dit het…

 

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Australië en Nieuw-Zeeland. Daar willen Willem en ik samen dolgraag een keer heen! Het lijkt me zo prachtig en weids daar. En we willen samen een rondreis door Japan maken. Ik ben in 2010 in Tokio geweest (mijn allereerste persreis!), maar ik zou zo graag nog meer van dat land willen zien. Maar ik wil ook graag nog eens naar Thailand en Bali.

 

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Dat is toch wel een rustige vakantie, met veel natuur, het liefst zee dichtbij. Maar ik houd er niet van om een week helemaal niks te doen… Ik ben gek op wandelen, dus het liefst ben ik ergens waar dat goed kan, en waar ik actief zijn kan combineren met relaxen. Een boek lezen, zwemmen, niks echt móeten. Oh, en je moet er lekker kunnen eten. Heel belangrijk. Het hoeft van mij niet per se warm te zijn. Ik vind kou ook heerlijk.
En ik houd toch ook wel van een béétje luxe. Ik hoef niet in het duurste hotel te slapen (‘ons’ huisje op Terschelling is juist best een basic vakantiehuisje dat helemaal niet luxe is), maar ik ben niet echt een backpacker of iemand die ontberingen gaat doorstaan op vakantie. En kamperen is toch ook niet echt mijn ding, al wil ik dat nog wel een keer doen. Om het gedaan te hebben. Misschien verander ik dan wel van mening 😉

Ik vind stedentrips trouwens ook te gek, hoor! Maar als ik écht moet kiezen voor één soort vakantie voor de rest van mijn leven, dan is het natuur, rust en ruimte.

 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Terschelling! Dat weet je al wel. Terschelling heb ik door Willem ‘ontdekt’ toen we net een relatie hadden. Hij komt daar al sinds dat hij een klein jongetje is en zijn familie heeft daar een huisje in de duinen. Sinds de eerste keer ben ik verliefd. Op de zee, het brede strand, de natuur, de rust, de weidse omgeving, de mensen, het idee van een eiland… Elk jaar kom ik er een paar keer en dat zal nog heel lang zo blijven.

 

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Ja, al zoveel! Ik ga vaak op persreis en dat vind ik zo leuk. Heb je even? Een greep uit mijn persreizen van de afgelopen vijf jaar…

 • Parijs (heel vaak! Vooral met merken als L’Oréal en Bourjois die gevestigd zijn in Parijs)
 • Londen (ook vaak, vooral met Rimmel en een keer met Boohoo en Charles Worthington)
 • Curacao
 • Aruba
 • Dubai
 • Stockholm
 • Chicago
 • Tokio
 • de Lorraine in Frankrijk
 • Marseille
 • Antwerpen
 • …ik kan nog heel lang doorgaan 🙂

 

Met wie ga je meestal op reis?

Als ik privé op vakantie ga, dan meestal met Willem. En naar Terschelling ga ik sinds deze zomer ook alleen, soms. Dat vind ik echt heerlijk.

En als ik voor werk op reis ga (wat vaker voorkomt dan privé), dan ga ik met verschillende bloggers, PR-mensen en redacteuren van magazines.

 

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Ohhh. Jee. Wat lastig, joh! Ik denk dat ik het wel leuk zou vinden om nog eens met onze hele familie op vakantie te gaan. Dat is zo lang geleden!

 

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Klein Curacao

Willem! Die sleept me erdoorheen. Willem blijft altijd rustig en weet altijd voor alles een oplossing. Dus dat is handig op een onbewoond eiland. En hij is fijn gezelschap, haha. En een enorme stapel boeken. Maar echt, duizend. En zonnebrand.

 

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Zeeland

Maastricht

Ja, zo vaak! Vroeger gingen wij als gezin altijd in Nederland op vakantie. Mijn broer en ik mochten kiezen: acht dagen in het buitenland of veertien dagen in Nederland. We kozen altijd voor twee weken in Nederland! We gingen vaak in een huisje of stacaravan op een vakantiepark en dat waren altijd heerlijke vakanties. Ik kan me bijvoorbeeld herinneren dat we in Andijk zijn geweest en ergens vlakbij Maastricht, maar ook een paar keer op de camping in Zwolle omdat mijn vader dan moest werken in hun winkel.

Verder ga ik nu ik ‘zelf’ op vakantie ga ook regelmatig in Nederland op vakantie, naar Terschelling! Dat is mijn favoriete vakantieplek in Nederland. Maar ik ben ook helemaal gek op Maastricht en Zeeland.

 

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Attractiepark! Absoluut. Lekker gillen in achtbanen en je weer een klein kindje voelen. Heerlijk.

 

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Zonvakantie. Ik ben nu één keer op wintersport geweest en ik moet echt nog wennen. Niet per se aan de kou, maar wel aan het skiën, aan de oncomfortabele skischoenen en de onwennigheid van op de ski’s staan. Maar ik vond het wél leuk. In januari ga ik weer een weekend, dus ik ben benieuwd of ik dan wat meer aangestoken word…

 

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

Oh, wat lastig zeg. Ik denk de eerste keer dat ik met Willem naar Terschelling ging. Dat was niet onze eerste vakantie samen, toen we net samen waren gingen we een week ‘logeren’ in het huis van zijn zus in Amsterdam. Zij was toen op vakantie. Dat was zó leuk samen. Dat zal ik nooit vergeten. Maar die eerste keer Terschelling was leuk omdat Willem had verwacht dat ik het niet leuk zou vinden omdat ik altijd ‘ver weg’ ging. Ik was meteen verliefd, ondanks dat het een week constant regende.

 

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Die kunnen sommigen hier wel raden… Toen onze huurauto werd gejat op Sint Maarten en toen dat een heel nare dag opleverde. Het gekke is dat we er tot op de dag van vandaag niks meer van gehoord hebben… Erg vervelend was het wel. Onze laatste dag werd er door verprutst, terwijl we net die dag op een bootje naar een onbewoond eiland zouden gaan. Ik heb wel even zitten janken, die dag. We hebben er overigens niks meer over gehoord… Dus ik hoop dat dat zo blijft.

En toen ik in Chicago was voor een blogconferentie en toen ik de laatste dagen ziek werd. Alleen in een hotelkamer, ziek. Terwijl ik juist langer was gebleven om de stad te ontdekken. Ik voelde me vreselijk, wilde zooooo graag naar huis!

Gelukkig geen ernstige dramatische verhalen dus, maar toch niet zo héél leuk.

 

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

ijslandBron foto

Ik ben dit jaar al veel weggeweest, maar ik kom net terug van Terschelling! Ik was daar een week alleen om te werken en ontspannen en misschien gaan we eind december nog, na I Love Beauty, maar dat is nog niet zeker. Of Vlieland… Ik krijg wel eens de vraag hoe het kan dat Willem zo vaak mee kan op reis: hij werkt overuren waardoor hij extra vakantiedagen spaart. Heel fijn, daar geniet hij (en ik!) enorm van!

Voor werk ga ik half november nog naar IJsland! Daar ben ik zó benieuwd naar! IJsland stond al tijden op mijn bucketlist en nu ga ik op persreis daarheen. En Willem mag mee, erg leuk.

 

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Zeg nooit nooit, maar ik word niet zo erg getrokken door Afrika en het Midden-Oosten. Er zullen ongetwijfeld prachtige plekken zijn, maar het zijn geen bestemmingen die ik meteen bedenk als ik nu een vakantie moet boeken naar een ver oord. Misschien juist daarom eens naar kijken!

 

Zo… Wat een leuke vragen en wat leuk om zo te graven in mijn geheugen. Ik houd ervan. Neem de tag gerust over op je blog of beantwoord de vragen hier bij de comments als je dat leuk vind! Ik heb zin om naar Schiphol te gaan en ergens heen te vliegen… Gelukkig doe ik dat aanstaande maandag, zoveel zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

61 reacties
 1. Roxy

  Wat een leuke tag! Mijn grote passie is reizen en andere culturen, daarom ben ik onlangs naar polen verhuisd :d! Wat gaaf dat je naar ijsland gaat,die staat ook in mijn top 3 met mexico en zuid afrika. Ik ben ondertussen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland, Ierland, Oostenrijk, Italië, Polen, tsjechië, Slowakije, Hongarije, Servië, Letland, Bulgarije, Roemenië, Kroatië, Griekenland, Egypte, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, bahrein, Brazilië, cuba, Thailand, Taiwan, Australië en Nieuw Zeeland geweest. Als alles goed is ga ik in maart naar israel,daar Heb ik ook echt super veel zin in!

 2. Naomi

  Er zijn zoveel landen die ik nog eens wil bezoeken.. Van dit soort blogpost’s krijg ik alleen maar meer zin om te reizen en nieuwe landen en plekken te ontdekken!!

 3. Nicole

  Wauw wat ben jij al in veel landen geweest, heerlijk!

 4. Stephanie

  Heel leuk om te lezen! En inspirerend 😉

 5. SS

  Wow voor jou leeftijd heb je echt al veel plekken in de wereld gezien!

 6. anna

  Leuk om te lezen! Wat heb je al veel prachtige reizen mogen maken voor je werk, echt een droom. Bijzonder ook, een persreis naar Ijsland. Staat nog heel hoog op mijn wishlist! X

 7. Ilse

  Zo leuk dat je naar IJsland gaat! Staat ook op mijn bucketlist! 🙂

 8. Manon

  WOW jij bent echt op heel veel plekken geweest

 9. M

  wat een leuke tag!

 10. Marushi

  Je bent naar Japan geweest! Cool! Echt super jaloers!

 11. Sabine

  Leuke tag, leuk ingevuld! Zuid-Amerika ontbreekt 😛 Colombia is ab-so-luut de moeite waard! 😀

 12. Laura

  Wat een leuke tag. Je bent echt al op veel plekken geweest zeg!

 13. Petra

  Super leuk al die mooie reizen!
  Ik ga over n paar weken voor de 3e keer naar curacao zo heerlijk daar vooral als het hier winter is?

 14. Sharon

  Wat een leuke tag. En wat heb je al veel van de wereld gezien!
  Vind het altijd heerlijk om je plogs/vlogs/snapchat te volgen als je op Terschelling bent. Zo mooi om te zien hoe je daar geniet. Wil daar ook echt eens naar toe.
  Nu nog niet, want ik bof enorm: ben op dit moment op Curacao! Zo hebben we gister heerlijk gegeten bij Zest. Zegt mijn man: ‘Dankzij Misslipgloss!’ Ik begreep het niet. Bleek dat hij via Google jouw blogpost van een paar jaar terug met tips over Curacao had gezien. 🙂

 15. Kate

  Wat een superleuke TAG! Ben zelf in New York, Domenicaanse Republiek, Griekenland, Londen, Frankrijk, Antwerpen, Turkije, Duitsland geweest.
  In oktober 2016 gaan we naar Dubai en Indonesië.

 16. Dvv

  Ik dacht dat je wel meer gereisd had maat je gaat natuurlijk ook vaak terug naar plekken. Mijn ouders Namen me vanaf baby ieder jaar naar ander land en ik ga nu zelf 3x per jaar reizen . Dus zit op 42 landen. Kan er geen genoeg van krijgen zoveel te zien op de wereld

 17. Lousaa

  Leuke tag wel. Ik zou zeker n9g eens naar oostenrijk en zwitserland gaan. Als je houdt van wandelen en mooie natuur… zo lekker dichtbij ook! En je kunt er geweldig fietsen natuurlijk.

  Ik zou nog graag eens naar new york willen (uberhaupt wel een rondreis vs) en verder staan japan en patagonie en ijsland wel hoog op mijn lijstje. Maar nog liever zou ik weer een keer op fietsvakantie in europa.

 18. Farah

  Wat een leuke tag!

  Maar Marokko is Afrika toch? Vond je dat daardoor Afrika minder aantrekkelijk of was het daar voor al? 🙂 Gewoon een vraagje he, totaal niet aanvallend bedoeld.. Zou je nooit willen aanvallen trouwens haha.. 🙂 want smaken verschillen eenmaal! 🙂

  • Miss Lipgloss

   Oh, ja, tuurlijk! Wat suf, dat had ik me helemaal niet gerealiseerd, haha. Dat heeft er dus niks mee te maken, dat ik niet zo geïnteresseerd in Afrika ben!

  • Farah

   Hahaha! Geeft niet hoor! Je bent ook zo snel in Marokko tegenwoordig, dat je dat soms niet helemaal realiseert dat je al buiten Europa bent! 🙂 Normaal deden we er twee dagen over met de auto incl met t veerboot oversteken.

 19. Lisanne

  Super leuke tag! Zelf heb ik deze zomer in Japan rondgereisd vanaf Fukuoka via Hiroshima, Kyoto, takayama en matsumoto naar Tokio. Enorm gaaf om rond te reizen in het land! Om alles van de cultuur op te snuiven en vooral locals te spreken ? volgend jaar ga ik waarschijnlijk voor 3 maand naar Vietnam(ook in de tijd als jij moet fietsen!) op stage waar ik ook enorm veel zin in heb!

 20. Lin

  Jaaa, dit vind ik het leukste aan je blog als je over (pers)reizen schrijft haha. Ik ga deze tag ook zeker overnemen. Verder ben ik heel benieuwd of er binnenkort een fiets/Vietnam update komt! x

 21. Kirsty

  Wat ben je al op veel mooie plekken geweest! Mijn vriend is net als Willem iemand die altijd rustig blijft en daardoor nog een oplossing kan bedenken terwijl ik juist snel in de stress schiet, dus ik denk dat ik mijn vriend ook zeker mee zou nemen naar een onbewoond eiland. Sowieso lijkt mij dat wel zo gezellig haha!

 22. /marit

  Aah je bent echt op zóveel plekken geweest, wat onwijs tof! Je hebt echt wat van de wereld gezien. In Afrika heb je wel veel armoede, wat ik soms wel lastig vond. Ik ben alleen in Tunesië geweest (voor de pleuris uitbrak) en dat was superleuk, maar het was wel echt heel “anders” als een normale vakantie.

  Op mijn lijstje staat sowieso nog Curacao, Dubai, China en Japan! En ik ga in Januari naar Bali, lijkt me ook héél mooi

 23. rachel

  super leuke tag 😀 en oh oh oh alles wat je opnoemt staat op mijn to-do-list mop dat weet je maar denk als eerst dat ik met mijn gezin een hele dag in een pretpark ga lopen slenteren!! dan een x op reis met hubby en kids en onze sushi date hihi

 24. Iris

  Wat een superleuke tag dit, ik ga hem zeker binnenkort ook invullen! En wat SUPER gaaf dat jullie naar IJsland gaan, daar wil ik al heel lang heen. Tof hoor om te zien wat voor reisjes je allemaal hebt gemaakt, vind het altijd heel leuk om te lezen!

 25. Aboutsbstyle

  Zo dat zijn zeker veel mooie plekken waar je geweest bent. Ook ik zou zo naar schiphol willen je krijgt gelijk het gevoel erbij. Liefs soraya

 26. Sanne

  Shanghai is ook een aanrader! China sowieso 🙂

 27. Bente

  Wat leuk om te lezen! Ik weet nog wel van een paar jaar terug dat je het heel spannend vond om op persreizen of echte vakanties te gaan. Je was toen juist erg gehecht aan Nederland en bang voor heimwee. Zo herinner ik me dat, klopt dat? Mooi juist om te zien hoe veel je nu van vakanties kan genieten en er naar uit kijkt. 😀

  • Miss Lipgloss

   Dat is wel heel lang geleden hoor, dat was toen ik een jaar of 18/19 was! 🙂 Grappig dat je dat nog weet, ik kan me niet goed herinneren dat ik dat destijds gedeeld heb!

  • Bente

   Wat gaat de tijd dan alweer snel! Ik weet nog dat je dat wel genoemd hebt 🙂 Zo leuk hoe dingen veranderen als je ouder wordt!

 28. Julia

  Hele leuke tag. Je bent echt al op een paar prachtige plekken geweest!

 29. glamourista

  Wat leuk om zo alles op een rijtje te kunnen zien 🙂 Pfoe, wat ben je al in veel landen geweest!

 30. Lien

  Wij trekken altijd met een tent en rugzak naar de natuur, en dat levert vaak de leukste en de minst leuke herinneringen in één vakantie op. Op nummer één staat ongetwijfeld onze laatste vakantie naar IJsland. Een maand iedere dag gewandeld in de meest waanzinnige natuur met de mooist mogelijke uitzichten die je je kan inbeelden (hoogtepunt), maar ook soms je tent in/op sneeuw moeten opzetten en dagen door de regen en wind blijven doorwandelen met natte schoenen en kleding, zonder mogelijkheid om deze te laten drogen (dieptepunt). Maar het was het meer dan waard, we gaan absoluut nog terug! Ook een aanrader: gaan kanoën in Zweden! Iets luxueuzer (met een kano kan je wat meer meenemen) maar het blijft heerlijk avontuurlijk. Misschien dus niets voor jou, maar wij vinden het heerlijk!

 31. Margot

  Wat een leuke tag een van die foto’s krijg ik helemaal zin om op vakantie te gaan. Fijn trouwens dat jullie niks meet van die auto gehoord hebben, hopelijk blijft dat inderdaad zo.

 32. Ceetje

  Ik heb zo’n kraskaart waarop ik al mijn bezochte landen kras. Echt zo leuk! Bali is trouwens echt een aanrader. Ben er inmiddels al wel 8 x geweest *blush*

 33. Denise

  Super leuk, deze TAG ga ik ook invullen! 🙂

 34. Saskia

  Wauw wat gaaf dat je zo veel landen hebt bezocht. Leuk dat je favoriete plek toch terschelling blijft.

 35. Yvon

  Leuk om jouw tag te lezen, je hebt al veel gezien!
  Japan is inderdaad geweldig, ik was er afgelopen zomer en zou graag nog eens terug willen. En niet in de laatste plaats vanwege het heerlijke eten.

  En wat betreft de tag; die is leuk! Ik vulde hem ooit ook al eens in. 🙂

  En maandag al naar Ijsland, ben heel benieuwd!

 36. eva

  Wat een leuke tag zeg! En jij bent in Japan geweest. Daar wil ik zo graag naar toe!! Ik denk dat ik deze tag ga overnemen voor mijn eigen blog. Hij is leuk!
  Liefs,
  Eva

 37. suzan

  Tussen lijstje met landen waar je allemaal al bent geweest staan werkelijk landen waar ik nog nooit van heb gehoord! haha super grappig

  • Kate

   Zijn toch allemaal wel bekend toch? 😉

 38. Lindsey Beljaars

  Wat een superleuke TAG, wat ben je in veel landen geweest zeg, heel gaaf! Denk dat ik deze TAG zelf ook ga doen op mijn blog!

 39. Femke

  En je hebt tot nu toe dus ook nog niets hoeven te betalen voor de gejatte auto? Wij gaan binnenkort een auto huren in Amerika en ik heb jouw verhaal meteen aan mijn vriend verteld, zodat we wel goed op de verzekering letten. Ik ga je verhaal daarover zeker nog een keer teruglezen.

  Je ‘moet’ echt je mening bijstellen over Afrika hoor. Het trok mij ook nooit, maar mijn vriend heeft als kind in Zuid-Afrika gewoond en in 2000 ben ik voor het eerst daarheen geweest. Een rondreis. Het was waanzinnig! Zo mooi, zo weids, zo afwisselend qua natuur. En Kaapstad is een waanzinnige stad. Daarna ben ik ook naar Namibië geweest en ook dat was zo mooi; de leegte is overweldigend! het is dat het nogal kostbaar is, maar ik wil zo weer terug.

  • Miss Lipgloss

   Nope… Maar ik moet ook zeggen dat ik mijn creditcard tijdelijk niet gebruik zodat ze er niks af kunnen halen. Wellicht heeft dat geholpen. Ja, neem de beste verzekering die je kan krijgen, voor het geval dát…
   En ja, zoiets dacht ik al wel over Afrika! Het zal ongetwijfeld prachtig zijn daar.

 40. Chahrazad

  Leuke tag. Je zou eens naar het Midden-Oosten moeten gaan. Uiteraard niet waar er van alles is.. Maar denk aan Qatar, Abu Dhabi, etc.

 41. Carlijn

  Ik krijg extreme vakantiekriebels van deze tag met al die geweldige foto’s. Jij bent voor mij het ultieme voorbeeld van een levensgenieter en daar hoort reizen zeker bij. Wat ben je al op veel bestemmingen geweest zeg, daar kan ik alleen maar van dromen. Lucky girl!

 42. Elise

  Leuke tag! Iets staat me bij dat je ook in Dubai bent geweest? Of klopt dit niet?

  • Carlijn

   Staat ook in het lijstje 🙂

 43. Rosanne

  Hee, leuke tag! Die moet ik ook eens invullen 🙂 En hallo, IJSLAND. Tof!

 44. Esmee

  Leuke tag, de vraag of je liever een zon of skivakantie hebt lijkt mij moeilijk. Terschelling is inderdaad erg fijn, ik woon in Friesland en zo’n kwartiertje vanaf Harlingen. In het weekend is een bezoekje al snel gebracht, leuk!
  XOXO esmee

 45. Liset – Beautydagboek

  Wat leuk om te zien en te lezen waar je allemaal al bent geweest. Ik herinner me nog die foto in Tokio waar je met dat meisje opstaat, wat is dat al lang geleden! Ik weet dat je heel enthousiast was dat je op persreis mocht, wat ik me heel goed kan voorstellen :).

 46. Marloes

  Je hebt al veel mooie plaatsen bezocht zeg. IJsland lijkt me ook zo gaaf! Leuk dat Willem mee mag!

 47. Patricia

  Een mooie lijst! Ik wil je heel veel plezier wensen in IJsland, echt een fantastisch land! Ik heb er 10 jaar geleden een half jaar gewoond en het is mijn beste herinnering ooit! Geniet vooral van de rauwe natuur en de stilte!

 48. jeapiebel

  Deze tags vind ik echt heel erg leuk. Lekker gillen in de achtbanen is altijd leuk. Iemand die rustig is en weet altijd voor alles een oplossings, is zeker handig om mee te nemen op een onbewoond eiland.

 49. Kelly

  Hele leuke tag! Jij bent echt al op veel plaatsen geweest 🙂

 50. Sarah

  Wat ben je al op gave plekken geweest! Leuke tag!

 51. Femke

  Wat een leuke tag is dit en wat een mooie (pers)reizen heb je al gemaakt zeg! Dat wist ik natuurlijk al wel, haha.. maar toch leuk om zo eens te zien :-)!