10 oktober 2015 door Cynthia Schultz 76 reacties
 • becca
 • Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector
 • champagne pop
 • high-end
Een MissLipgloss artikel

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin PerfectorElke beautyliefhebber kent de highlighters van Becca. Eigenlijk moet ik zeggen: de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfectors. Poeders met een prachtige glans die je huid laten stralen. En dan echt héul mooi. In New York kocht ik mijn eerste, in Champagne Pop. Wauw. Wauw!Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Kiezen uit de verschillende kleuren was moeilijk. Heel moeilijk. Al scheelde het dat een paar tinten waren uitverkocht bij de Sephora waar ik was. Maar toch twijfelde ik nog heel erg. Na een paar rondjes door de enorme winkel (serieus, daar kon je een marathon in lopen) ging ik voor Champagne Pop, een kleur die is uitgebracht in samenwerking met YouTuber Jaclyn Hill. Ik betaalde $38. In Nederland zijn de Becca highlighters bij Babassu te koop voor €43. Je kan natuurlijk ook online bestellen bij Sephora!

Die €43 betaal je voor acht gram product. Ter vergelijking, een MAC Mineralized Skinfinish bevat 10 gram en kost €29,50. Becca is dan ook nog wel een trapje hoger in het luxesegment. Dat betekent niet dat de producten per se beter zijn, maar wel dat het een luxer merk is.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Dat doosje! Zo mooi, alsof er waterdruppeltjes op zitten.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Wat info op de achterkant en een berichtje van Jaclyn.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De bestanddelen. De highlighter is op basis van talk, wat met praktisch alle gezichtspoeders zo is.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De verpakking is uniek! Het doet me denken aan een ufo. De randen zijn van taupe rubberachtig materiaal en bovenop zit een roestvrijstalen schijf. Ziet er mooi uit! En ook wel robuust.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Nog wat info op de achterkant over de kleur.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hello, handsome.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

In de deksel zit een spiegel.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Zoals je ziet is het poeder enórm fijn van structuur. Ik ben nog niet eerder zo’n fijne highlighter tegengekomen, vaak zijn ze toch wel wat grover – en dat zie je ook op je huid terug.

Ik heb wel het idee dat deze highlighter kwetsbaar is. Voorzichtig zijn als je hem meeneemt en absoluut niet laten vallen! Dat moet natuurlijk nooit met make-up, maar veel poeders kunnen wel een stootje hebben. Mijn gevoel zegt dat deze dat niet zo goed kan…

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De kleur is champagne! Maar dan nét een tikje meer roze. Roze champagne. Sephora omschrijft de kleur als ‘soft white gold with pinky peach undertones’. In de winkel leek hij meer goud, meer gelig. Thuis is hij wat koeler en roziger. Dat vind ik wel een kléin beetje jammer, ik denk dat ik dan Topaz had moeten hebben.

De swatches van de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Er komt echt enorm veel kleur en glans van de highlighter af. Dit is van één keer zachtjes met mijn vinger over de highlighter gaan. Hieronder swatches op verschillende manieren gefotografeerd om de kleur zo goed mogelijk te laten zien.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier lijkt hij heel koel en metallic.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier juist weer net wat warmer.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

En hier bijna zilver! Als je beweegt verandert de kleur een beetje. Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector is erg intens dus je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken voor een mooi resultaat, waardoor je dus echt jaren met deze highlighter doet bij dagelijks gebruik.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Ter vergelijking: links zonder Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector, rechts met. Heel subtiel op mijn jukbeenderen, een mini beetje op mijn neus (mijn neus heeft wat grote poriën dus ik breng daar nooit veel highlighter aan, dat accentueert ze alleen maar), een beetje net boven mijn bovenlip, onder mijn wenkbrauw en net boven mijn wenkbrauw. Ik zie er toch meteen stralender en gezonder uit? Vind ik wel. Ik vind dit effect zo mooi! Ik houd ervan. En je ziet hoe ‘fijn’ de highlighter is. Je ziet geen ‘stukjes’ product.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier met een andere look, met de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector op jukbeenderen, neus, bovenlip. WAT HOUD IK VAN HIGHLIGHTERSWUWHE@*&(!(%&%.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Met flits en een tikje onscherp om de glans en kleur goed te laten zien.

Het moge duidelijk zijn: ik ben erg blij met mijn Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector. Hij is zó mooi. Zó fijn. Zó zuinig in gebruik. Ik ga zeker nog even kijken voor een andere kleur, want Topaz spreekt me ook wel aan en Champagne Pop bevalt zo goed!

In Nederland is Becca dus bij Babassu te koop voor €43, online en in Amsterdam, Leiden en Wassenaar. Ik kocht hem bij Sephora in New York en daar is hij ook online te koop voor $38.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

76 reacties
 1. Amelie

  Echt zo mooi! NARS heeft serieuze concurrentie!

 2. Nicole

  Wauw ik wil deze ZO graag hebben, prachtig!

 3. Marjolein

  Wauw! Prachtige highlighter. Daar gaat mijn beauty hart sneller van kloppen. 🙂 Heb alleen net swatches van Topaz opgezocht, maar ik denk dat die veel te donker is (goud). Misschien meer geschikt voor een getinte huid?

 4. Danielle

  Ik twijfel enorm tussen de Champagne Pop & Topaz….Is de Topaz wat meer ‘goud’ Cynthia? Maar zonder twijfel; prachtige highlighters!

 5. Loene

  Wauw! Echt een prachtig product! Je hebt van jezelf al een hele mooie gave huid, dit product maakt je huid nóg mooier! 🙂

 6. Hanan

  Cynthia als je hem moet vergelijken met je favo nars albatros en make up revolution vived baked highlighter. Welke en waarom kies je dan?

 7. Mieke | Mieksmind

  Zo jaloers! Ik vind hem echt prachtig, behoorlijk prijsje maar je kan er denk ik lang van genieten! Wauw!

 8. Ilse

  Wauw wat is hij mooi! Echt een prachtig resultaat!

 9. Nicole

  Van de verpakking ben ik niet zo’n fan, maar WAUW die glans. Love it!

 10. nina

  Het moeten obviously de bubbeltjes die in champagne zitten voorstellen en geen waterdruppeltjes..duuh 😉

 11. Ilse

  Ik ben groot fan van Jaclyn dus de dag dat ie gelanceerd werd heb ik ‘m bij Sephora besteld, eerst zou het een limited Edition zijn dus ik móest ‘m hebben. Ik ben er zooooo blij mee, hij is echt geweldig!

 12. Naomi

  Wow echt een super mooi effect!!

 13. Sharon

  Heel mooi!!! Mmmm, zou ik die ook ‘nodig’ hebben om mijn visagieopleiding-stash aan te vullen….??? De gevaarlijkste reden om heel veel moois te shoppen 🙂

 14. Diana

  Het staat je super mooi! Elke dag gebruiken haha

 15. Orrine

  Mooi!! Mooi! Mooi!!

 16. Carlijn

  O wauw wat is deze SUPERmooi. Ehhhh ik ben een beautylover maar kende Becca niet. Ben ik toch geen echte liefhebber dus blijkbaar 😉

 17. Marcia

  Jaaaaaa! Nadat ik hem zag op je Instagram was ik al overtuigd dat ik deze moest hebben en nu weet ik het zeker! Of Topaz (die is wat warmer neem ik aan?); als je die hebt hoop ik ook op een review. 😉 Aaarghdewhjhfv echt mooi!

 18. Meli

  Super mooi
  Maar ik vraag mij af of het wel waard is?
  Vergelijkbaar met Nars? Chanel?

 19. Femke

  Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat is ‘ie mooi!

 20. Yvonne

  Ik heb deze vaak voorbij zien komen op youtube. Lijkt me een prachtige highlighter! Ik heb Mary Lou manizer van the Balm en Soft & Gentle van Mac. Daar geniet ik ook zo van.

 21. Jana

  Dat is volgens mij één van de mooiste highlighter die ik al heb gezien, zo mooi <3 De prijs houd me wel een beetje tegen 🙂 x

 22. loesblogt

  Ohh wauw! Wat een prachtige highlighter is dit. Liefde!!

 23. PinkFairy

  Hij is prachtig! Staat al een tijdje op mijn wishlist 🙂

 24. Vera

  Ook ik ben om! Heb zelf Champagne Pop ook al een aantal weken in gebruik en vind hem echt de beste highlighter tot nu toe… Hij overtreft zelf MAC Soft&Gentle! Zoveel pigmentatie en mooie glans.

 25. Griet

  Ik blijf hem zó mooi vinden! Je hent hem goed op foto kunnen overbrengen 🙂

 26. Stasja

  Hij ziet er echt prachtig uit op je huid! Ik ga deze sowieso snel kopen of voor kerst vragen, hopelijk is hij dan nog niet uitverkocht.

 27. Liselot

  Werkelijk PRACHTIG. Ik heb hier eigenlijk verder niets over te zeggen. Ik wil deze ook, en wel zo snel mogelijk!

 28. Lucy

  Wauw wauw wauw!!! 😮
  Ja, deze staat officieel op mijn wishlist.

 29. charile

  Prachtig!! Toen ik in NY stond twijfelde ik echt enorm, aangezien ik gewoon verliefd ben op mijn MSF’s van MAC 🙂

 30. The Bag Hoarder

  Hij doet me denken aan mijn Hourglass Incandescent light highlighter, die is ook net zo fijn qua structuur. Eigenlijk wil ik niet meer anders, de goedkope highlighters zijn veel te grof! Deze is ook echt mooi.

  • Miss Lipgloss

   Ja, je merkt dan echt het verschil he!

 31. Rosalie (4BeautyandLife)

  Nice! Mooie highligher. Je ziet er inderdaad lekker fris uit. Als ik een keer in New York of bij een Sephora ben die het verkoopt, dan zal ik het zeker eens gaan testen. Nu ben ik net helemaal wijs met mijn Bobbi Brown shimmer brick. Die is ook zo mooi 🙂 Ik ga hem zo nog een keer op doen, haha.

 32. Syl

  Ik ben vandaag jarig en heb na deze review besloten dat ik deze voor mijzelf mag kopen.

  • Niek

   Gefeliciteerd!

 33. Lotje

  Hij is echt prachtig! Deze staat nog hoog op mijn lijstje! <3

 34. joanne

  Ahh deze is zo mooi! Ze zijn allemaal zo mooi <3
  Ik heb zelf moonstone en gebruik die elke dag. Hij is zo perfect.

 35. Wojis

  Een product van Becca staat al zo lang op mijn lijstje, vooral de Shimmering Skin Perfecter in pompflacon, die wil ik zo graag. Leuk dat je ook merken behandeld die niet zo gemakkelijk te krijgen zijn in NL, dat vind ik lig erg leuk… horizon verbreden en zo. Prachtige kleur, erg mooi en bedankt voor deze review.

 36. Aboutsbstyle

  Ben zo verlieft als ik dit zie. Hij staat ook nog steeds op mijn wishlist. Liefs soraya

 37. Selda

  Ik heb hem ook en ik ben er super blij mee!! Het is zijn prijs dubbel en dwars waar!!

 38. xAmber

  Nu baal ik dat ik m heb laten liggen in de sephora afgelopen vakantie… Dat ik m swatchte had ik een grote gouden streep op mijn hand, dat vond ik niet zo mooi. Maar nu ik m zo zie vind ik m prachtig!! Gelukkig gaat er binnenkort een vriendin naar Amerika,misschien kan zij m voor me meenemen.

 39. Caitlyn

  Wat prachtig! Het effect is echt zo verschrikkelijk mooi. Ik begrijp volledig waarom je er zo dol op bent!
  xx

 40. Danielleeee

  Wat een prachtig product ! Alleen de prijs is zo jammer 🙁 !

 41. Minke

  Ik heb ‘m besteld, hij is nu naar me onderweg! En hoe meer ik erover lees hoe blijer ik word 😀

 42. Meta

  Welke kwast gebruik je bij deze Highlighter?

 43. brenda

  Ik heb zelf de moonstone laatst gekocht, en ik kan inderdaad zeggen, ze zijn echt kwetsbaar! Liet de poeder bijna uit mijn hand vallen, ving m nog net op tijd op en…nagel diep in de poeder… Zucht. Maar ben blij dat tie nog heel is!

 44. Maaike

  Staat je goed! Ik vond deze wat te donker voor mijn bleke huisje. Zelf vond ik pearl en moonstone uit de vaste collectie wat meer mijn ding.

 45. Grim&Glam

  Ik heb Moonstone in mijn bezit waar ik ook erg blij mee ben. Deze on the other hand, is ook echt prachtig. Ik zat te twijfelen om hem te kopen maar de foto’s hebben me zojuist denk ik toch overgehaald.

 46. Julia

  Oh wauw, wat een prachtige highlighter!

 47. Simone

  Wat een prachtige highlighter, zeg! Volgens mij is deze limited edition van Jaclyn Hill alleen niet te koop bij Babassu, alleen die uit de normale colletie.

  • Siri

   Precies, dat wilde ik ook even erbij vermelden. Wel super jammer! Bij de Sephora komen er zo veel verzendkosten bij…

 48. Marly

  Wauw, wat een prachtige highlighter! Hij staat je erg goed

 49. Dolores

  Oh jeetje, das wel een prachtig mooie highlighter ja?.
  Ben ook zó benieuwd naar je review van de KatvD concealer!

  Oh en mag ik vragen welke lippenstift je op de foto hebt, vind ‘m schitterend

  • Annick

   en welke blush Cynthia? zo rose voor jouw doen, maar staat echt heel mooi!!

  • Miss Lipgloss

   Lippenstift is een Chanel lippenbalsem, blush is volgens mij L’Oréal Peach maar ik weet het niet zeker!

 50. Maxime

  Zo mooi. <3

 51. Akosua

  Hij ziet er echt prachtig uit. En hij staat je ook zo goed. Echt heel mooi.