10 oktober 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • becca
  • Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector
  • champagne pop
  • high-end
Een MissLipgloss artikel

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin PerfectorElke beautyliefhebber kent de highlighters van Becca. Eigenlijk moet ik zeggen: de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfectors. Poeders met een prachtige glans die je huid laten stralen. En dan echt héul mooi. In New York kocht ik mijn eerste, in Champagne Pop. Wauw. Wauw!Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Kiezen uit de verschillende kleuren was moeilijk. Heel moeilijk. Al scheelde het dat een paar tinten waren uitverkocht bij de Sephora waar ik was. Maar toch twijfelde ik nog heel erg. Na een paar rondjes door de enorme winkel (serieus, daar kon je een marathon in lopen) ging ik voor Champagne Pop, een kleur die is uitgebracht in samenwerking met YouTuber Jaclyn Hill. Ik betaalde $38. In Nederland zijn de Becca highlighters bij Babassu te koop voor €43. Je kan natuurlijk ook online bestellen bij Sephora!

Die €43 betaal je voor acht gram product. Ter vergelijking, een MAC Mineralized Skinfinish bevat 10 gram en kost €29,50. Becca is dan ook nog wel een trapje hoger in het luxesegment. Dat betekent niet dat de producten per se beter zijn, maar wel dat het een luxer merk is.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Dat doosje! Zo mooi, alsof er waterdruppeltjes op zitten.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Wat info op de achterkant en een berichtje van Jaclyn.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De bestanddelen. De highlighter is op basis van talk, wat met praktisch alle gezichtspoeders zo is.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De verpakking is uniek! Het doet me denken aan een ufo. De randen zijn van taupe rubberachtig materiaal en bovenop zit een roestvrijstalen schijf. Ziet er mooi uit! En ook wel robuust.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Nog wat info op de achterkant over de kleur.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hello, handsome.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

In de deksel zit een spiegel.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Zoals je ziet is het poeder enórm fijn van structuur. Ik ben nog niet eerder zo’n fijne highlighter tegengekomen, vaak zijn ze toch wel wat grover – en dat zie je ook op je huid terug.

Ik heb wel het idee dat deze highlighter kwetsbaar is. Voorzichtig zijn als je hem meeneemt en absoluut niet laten vallen! Dat moet natuurlijk nooit met make-up, maar veel poeders kunnen wel een stootje hebben. Mijn gevoel zegt dat deze dat niet zo goed kan…

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

De kleur is champagne! Maar dan nét een tikje meer roze. Roze champagne. Sephora omschrijft de kleur als ‘soft white gold with pinky peach undertones’. In de winkel leek hij meer goud, meer gelig. Thuis is hij wat koeler en roziger. Dat vind ik wel een kléin beetje jammer, ik denk dat ik dan Topaz had moeten hebben.

De swatches van de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Er komt echt enorm veel kleur en glans van de highlighter af. Dit is van één keer zachtjes met mijn vinger over de highlighter gaan. Hieronder swatches op verschillende manieren gefotografeerd om de kleur zo goed mogelijk te laten zien.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier lijkt hij heel koel en metallic.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier juist weer net wat warmer.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

En hier bijna zilver! Als je beweegt verandert de kleur een beetje. Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector is erg intens dus je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken voor een mooi resultaat, waardoor je dus echt jaren met deze highlighter doet bij dagelijks gebruik.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Ter vergelijking: links zonder Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector, rechts met. Heel subtiel op mijn jukbeenderen, een mini beetje op mijn neus (mijn neus heeft wat grote poriën dus ik breng daar nooit veel highlighter aan, dat accentueert ze alleen maar), een beetje net boven mijn bovenlip, onder mijn wenkbrauw en net boven mijn wenkbrauw. Ik zie er toch meteen stralender en gezonder uit? Vind ik wel. Ik vind dit effect zo mooi! Ik houd ervan. En je ziet hoe ‘fijn’ de highlighter is. Je ziet geen ‘stukjes’ product.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Hier met een andere look, met de Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector op jukbeenderen, neus, bovenlip. WAT HOUD IK VAN HIGHLIGHTERSWUWHE@*&(!(%&%.

Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector

Met flits en een tikje onscherp om de glans en kleur goed te laten zien.

Het moge duidelijk zijn: ik ben erg blij met mijn Becca Champagne Pop Shimmering Skin Perfector. Hij is zó mooi. Zó fijn. Zó zuinig in gebruik. Ik ga zeker nog even kijken voor een andere kleur, want Topaz spreekt me ook wel aan en Champagne Pop bevalt zo goed!

In Nederland is Becca dus bij Babassu te koop voor €43, online en in Amsterdam, Leiden en Wassenaar. Ik kocht hem bij Sephora in New York en daar is hij ook online te koop voor $38.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.